to 8.3. TVO: Real Tears (SWE), Kynnet, Plastic Tones

Aloittaja papu, 15:03:27 - 16.01.2018

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Torstai 8.3.3018 // TVO
Klo 20:00-00:00 // Liput 7€

Real Tears
Kynnet
Plastic Tones

K-18 // A-Oikeudet
________________

Ding Dång Rock! Öy öy! – ruotsalainen Real Tears Suomeen kolmelle keikalle maaliskuussa

Real Tears soittaa nopeasti kuin Ramo ja laulu kulkee kuin Undertonesin parhaina päivinä. Ruotsista on tullut viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana kymmeniä valtavirrassa noteerattuja punkrock-bändejä, mutta Real Tears EI ole yksi niistä. Kolmea sointua taidokkaasti, mutta välinpitämättömästi kierrättävä bändi ihastuttaa ihmisiä välittömyydellään ja käsinkosketeltavalla inhimillisyydellään. Viimekeväinen Suomen kiertue Plastic Tonesin kanssa oli jymymenestys monella tapaa, ja maaliskuussa pidetään hauskaa vieläkin kovemmalla volyymillä!

Kynnet on kerännyt viime aikoina runsaasti huomiota kotimaan kentällä, eikä suotta. Yhtye on miljoonasta yhtyeestään (mm. Teksti-TV 666, Love Sport, Hopeajärvi) tunnetun Teemu Tannerin sooloprojekti, joka kasvaa livenä viisihenkiseksi rämiseväksi, mutta melodiseksi lo-fi -orkesteriksi.

Plastic Tones on melodinen ja kevyt powerpop-bändi Helsingistä. Bändi ottaa vaikutteita laajalta skaalalta, mutta erityisesti 60-, 70-, ja 80-lukujen amerikkalaiset ja englantilaiset yhtyeet voivat kuulua taustalta tarkkakorvaiselle. Kitaravetoinen rockmusiikki on kuulemma 2000-luvulla kokenut inflaation, mutta pinnan alla sykkii yhä kokonainen sukupolvi rock-musiikin kasvatteja!


papu

Fixasin vähän tota tiedotetta järkevämmäks:

Lainaus käyttäjältä: papu - 15:03:27 - 16.01.2018
Kynnet on kerännyt viime aikoina runsaasti huomiota kotimaan kentällä, eikä suotta. Yhtye on Sohvaperunoista tunnetun Teemu Tannerin sooloprojekti, joka kasvaa livenä viisihenkiseksi rämiseväksi, mutta melodiseksi lo-fi -orkesteriksi.

Puuha peten lippa lakki


ruumis

Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 00:40:18 - 09.02.2018
Aion olla täällä sata rosent bailaamassa  8)
8)

Suosittelen tätä kaikille jotka missas Real Tearssin Kirjiksessä viime vuonna! Tai suosittelen kyllä ihan kaikille muillekin myös muiden bändien takia!

Puuha peten lippa lakki

Lainaus käyttäjältä: ruumis - 21:42:16 - 20.02.2018
Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 00:40:18 - 09.02.2018
Aion olla täällä sata rosent bailaamassa  8)
8)

Suosittelen tätä kaikille jotka missas Real Tearssin Kirjiksessä viime vuonna! Tai suosittelen kyllä ihan kaikille muillekin myös muiden bändien takia!
Ite bailaan täällä sata rosent lähinnä sen takia, että olin tuolla Kirjiksen keikalla! Sain vielä levynki ostettua pienellä kikkailulla ja käteisenlainaussäädöillä, jotka kuuluu aina asiaan kun menee varautumatta kattomaan ulkomaalaista bändiä, jota ei ennakkoon tajua rakastavansa.

papu


papu

Aikatauluja torstaille:

20:00 ovet auki
20:30 PLASTIC TONES
21:30 KYNNET
22:30 REAL TEARS

papu

Tänään! Ovet auki kasilta ja soitto alkaa puoli ysi. Liput 7€ ja cäsh only. Baaritiskillä käy myös korttimaksu.

mirosol

"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

ruumis