la 27.1. Turkin hyökkäys Rojavaan pysäytettävä! -mielenosoitus

Aloittaja karol, 21:15:50 - 25.01.2018

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

la 27.1. Turkin hyökkäys Rojavaan pysäytettävä! -mielenosoitus
klo 14 Kauppatorilla

"Lauantaina 20.1 Turkki aloitti hyökkäyksen Rojavan (Pohjois-Syyrian) Afrinin kantoniin. Afrin on osa Rojavan itsehallintoaluetta jossa rakennetaan uusia demokraattisia kokeiluja. Pommituksissa on kuollut siviilejä.

Turkin hyökkäys tapahtuu hetkellä, jolloin Syyrian demokraattisten voimien koalitio on vallannut takaisin miltei kaikki Isisin valloittamat alueet. Isis aloittikin hyökkäyksen samanaikaisesti Turkin kanssa. Jälleen kerran Turkki ja Isis toimivat yhdessä Syyrian demokraattisia voimia vastaan.

Jos Lähi-itään halutaan demokratiaa, on tuettava Rojavan kamppailua. Rojavan demokraattinen autonomia mahdollistaa vapauden kaikille Syyrian kansoille.

Tule kanssamme osoittamaan mieltä Turkin hyökkäystä vastaan ja vaatimaan rauhaa Rojavaan ja koko Syyriaan.
Tule mukaan mielenosoitukseen Turun Kauppatorille."

https://www.facebook.com/events/101209480694584

karol

Rojavan puolesta kirjoitti Facebookissa hetki sitten:

"Facebook poisti Turkuun huomiselle kutsutun mielenosoituksen tapahtuman. Mielenosoitus järjestetään sensuurista huolimatta.

Eri sosiaalisen median alustat sensuroivat kasvavissa määrin ilmeisesti Turkin hallituksen toiveesta Afrinin hyökkäystä kritisoivia ja Turkin hallituksen toimia kritisoivia sivuja ja profiileita. Erityisesti twitterissä ja facebookissa piirissä lukuisia kurdiliikkeen tukijoiden sivuja on suljettu.

Tietääksemme ensimmäistä kertaa Suomessa Facebook poisti huomiselle Turkuun koollekutsutun mielenosoituksen tapahtuman. Mielenosoituksella on tarkoitus vaatia Suomen valtiota tuomitsemaan Turkin toimet, vaatia Turkkia lopettamaan hyökkäys, ja osoittaa tukea Afrinin ja Rojavan kamppailulle.

Mielenosoitus järjestetään sensuurista huolimatta.
Kaikki Turussa huomenna paikalla olevat, tervetuloa mukaan!

Loppu Turkin hyökkäyksille
Turun kauppatori
27.1. klo 14.00
#DefendAfrin #AfrinNotAlone"

karol

#2
"Sisältö ei ikävä kyllä ole käytettävissä
Seuraamasi linkki on voinut vanheta tai se saattaa näkyä vain yleisölle, johon et kuulu." >:(