pe 8.12. Kirjakahvila: Monta-kollektiivin pikkujoulut // runoilta

Aloittaja karol, 13:19:43 - 08.12.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

pe 8.12. Kirjakahvila: Monta-kollektiivin pikkujoulut // runoilta
klo 19

Monta-kollektiivi järjestää Kirjakahvilassa monitaiteisen klubi-illan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Runot, lyhyet esitykset ja puheenvuorot punovat uutta keskustelua ja kieltä moninaisuudesta ja kuvastavat sitä rikkautta, joka binäärin ulkopuolelle tai sen kanssa limittäin asettuvassa sukupuolessa tai sukupuolettomuudessa piilee. Ilta toimii turvallisemman tilan periaatteella kaikenlaisia sukupuoli-identiteettejä ja ilmaisuja kunnioittavassa ilmapiirissä. Tarjolla jouluista pikkupurtavaa (vegaaninen, gluteeniton). Illan juontaa Hanna Storm.

llan päättää open mic, johon jokainen on tervetullut esittämään sukupuolen moninaisuutta käsittelevää runoutta, proosaa tai (akustista) musiikkia, ei genrerajoituksia. Esitettävä materiaali voi olla omaa tai esimerkiksi julkaistua kirjallisuutta. Open micissa voi myös mainostaa aihepiiriin liittyviä projekteja, kirjoja, musiikkia, kuvataidetta ja niin edelleen. Jokaista esiintyjää kannustetaan ja kuunnellaan, tervetuloa! Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä ja kutakin esiintyjää kohden esiintymisaikaa on noin 5 minuuttia.

Klubin järjestää Monta-kollektiivi. Monta-kollektiivi tekee Nihil Interit ry:lle hanketta, jossa tarkastellaan sukupuolen moninaisuutta runouden kautta sekä yhdessä muiden taiteenlajien kanssa. Montaan kuuluu runoilijoita, kuvataiteilijoita ja esitystaiteilijoita.

Ohjelma:

19.20 Aloitussanat
19.25 Kenneth Siren: omia tekstejä
19.50 Käännösrunoutta (kääntäjä Matias Loikala): Anne Carson, jos charles, joshua jennifer espinoza ja Gr Keer
20.25 Camille Auer reading Girldick
21.00 Open mic
21.50 Päätössanat

https://www.facebook.com/events/305253239976905

https://www.facebook.com/montacollective

Kirjakahvila, Vanha Suurtori 3
www.kirjakahvila.org // https://www.facebook.com/kirjakahvila