Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • TVO: Tim Holehouse(UK), Slack Bird, Antti Kokkomäki & T: 20.12.2017

Kirjoittaja Aihe: ke 20.12. TVO: Tim Holehouse(UK), Slack Bird, Antti Kokkomäki & Tammikuun Lapset  (Luettu 350 kertaa)

papu

  • Global Moderator
  • ****


Keskiviikko 20.12.2017 // TVO
Klo 20:00-00:00 /////// Liput 5€

Tim Holehouse
Slack Bird
Antti Kokkomäki & Tammikuun Lapset

K-18 // A-Oikeudet
________________________

Viimeiset kahdeksan vuotta Tim Holehouse on kiertänyt maailmaa ja käytännössä elänyt tien päällä tuoden mutant delta bluesin (jenkki-hc -sopassa muhinnut delta blues) musiikkinsa kaikelle kansalle satojen keikkojen vuositahdilla. Raspinen ääni ja slide-kitara upottavat yleisön tarinoihin toistaan erikoisimmista hahmoista ja tapauksista, joita Holehouse on matkoillaan kohdannut, pitäen yleisön otteessaan loppuun asti.

Slack Bird on jyväskyläläinen yhden miehen tai tilanteesta riippuen useamman ihmisen folk-kokoonpano. Varsinaisen aktivoitumisensa, vuoden 2013 jälkeen yhtye on julkaissut pari splittiseiskaa, kasetteja, yhden 7" ja syksyllä 2016 ilmestyneen debyyttialbumin "Let's Start Wearing Capes", sekä keikkaillut Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltojen itäistä rannikkoa aina New Yorkin ja Lontoon klubeilta saksalaisiin savimajoihin. Slack Birdin musiikki rakentuu viisikielisen banjon ympärille yhdistäen Appalakkien banjoperinteet ja suomalaisen kansanmusiikin punkin voimaan ja rosoisuuteen shakkilaudan lyödessä tahtia.

Suomenkielistä folkrockia soittava Antti Kokkomäki & Tammikuun Lapset julkaisee toisen albuminsa "II" 24.11.2017. Tämä Sufjan Stevensin ja Egotripin suloinen äpärälapsi johdattaa kuulijan kantaaottavalla musiikillaan halki synkkien folk-metsien ja pop-ironiaa pulppuavien jokien kohti rockin suurten äänivallien laaksoa.


papu

  • Global Moderator
  • ****
Tämä on nyt keskiviikkona. Vuoden vika keikkailta TVO:lla joten vaiks senkin takia kannattaa tulla pitämään mukavaa!

papu

  • Global Moderator
  • ****
Tänään seuraavanlaisen aikataulun mukaisesti:

20:00 ovet auki
20:30 SLACK BIRD
21:30 TIM HOLE HOUSE
22:30 ANTTI KOKKOMÄKI & TAMMIKUUN LAPSET