ke 1.11. Mielenosoitus turkistarhausta vastaan

Aloittaja karol, 11:33:30 - 16.10.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

ke 1.11. Mielenosoitus turkistarhausta vastaan
klo 17:30
Vähätori


Tervetuloa mukaan hiljaiseen mielenosoitukseen turkistarhoilla elävien eläinten puolesta keskiviikkona 1.11.2017. Seisomme muodostelmassa pidellen kettujen kuvia Turun keskustassa. Mielenosoitukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, klikkaa vain itsesi tähän tapahtumaan osallistujaksi ja ilmaannu paikalle! Tuomme kyltit osallistujille paikan päälle. Kokoonnumme kello 17:30 Turun keskustassa, tarkka paikka ilmoitetaan tähän Facebook-tapahtumaan tapahtuman lähestyessä. Pyydämme osallistujia pukeutumaan tummaan vaatetukseen.

Hiljattain julkaisemamme videot jättiketuista ovat tuoneet julkisuuteen kettujen sairaalloisen ylijalostuksen. Kettujen kärsimys on saanut huomiota yli 40 maan tiedotusvälineissä - jopa Kiinan valtakunnallisissa tv-uutisissa.

Suomalaisilla turkistarhoilla kuolee vuosittain miljoonia eläimiä. Suurin osa näistä eläimistä päätyy turkissomisteiksi huppujen reunuksiin, hihansuihin ja pipojen tupsuiksi. Tule mukaan osoittamaan, että turkistarhaus kuuluu historiaan!

Oikeutta eläimille on antirastistinen, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa kunnioittava järjestö. Mielenosoitukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka noudattavat näitä periaatteita.

Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/372420466520889

karol

OE Turku kirjoitti äsken:

"Keskiviikkona nähdään! Mielenilmaus järjestetään pääkirjaston edessä Vähätorilla, johon teemme muodostelman.

Mielenilmaus järjestetään säävarauksella, eli ilmoitamme tapahtumapäivänä tänne, mikäli sade yllättäisi niin pahasti että suunnitelmat estyisivät. Muistakaa pukea päälle lämmintä vaatetta, jotta paikallaan seisoessa ei tule kylmä, sekä syödä ja juoda hyvin ennen tapahtumaa!"

karol

#2
Tämä on tänään!

Pistetääs tähän turkisaiheinen biisi 30 vuoden takaa eli Ripcord: "Furder":

! No longer available