to 19.10. Bar Ö: Himeran Ö-klubi #3: Vuosi-kol./Sini Silveri/Taneli Viljanen

Aloittaja karol, 10:32:59 - 25.09.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

to 19.10. Bar Ö: Himeran Ö-klubi #3: Vuosi-kollektiivi / Sini Silveri / Taneli Viljanen
klo 18-21
vapaa pääsy

Kokeelliseen musiikkiin / äänitaiteeseen keskittynyt Vuosi -kollektiivi (Olli Aarni, Ilpo Numminen, J. K.) kiertää Suomea yhdessä Sini Silverin ja Taneli Viljasen kanssa.

Tietoa esiintyjistä:

Sini Silveri:
Kuvittele rentoutuskasetti jonka kannessa luvataan aalto, delffiini ja kukka tai öinen ilmalämpöpummpu ja kahvakuula hampaissa. 2016 Zäp books julkaisi Sini Silverin runovihkon "Muovailen muovipussista kaunista kahvaa". Nyt hän esittää tekstejään vihkoilta: my favourite friends ja A5/20.

Taneli Viljanen:
Taneli Viljanen esittää kirjallisuutta ja äänitaidetta yhdistävän esitysversion uusimmasta teoksestaan Vyöhyke. Sanat ja äänet luovat ympärilleen uuden vyöhykkeen, jolla asiat sekoittuvat ja sulautuvat toisiinsa ennakoimattomasti; jolla erilaiset lainalaisuudet määrittyvät uudenlaisilla tavoilla.
www.mahdollisenkirjallisuudenseura.tumblr.com/post/157054768238/taneli-viljanen-vy%C3%B6hyke

Vuosi (Olli Aarni, Ilpo Numminen, J. K.)
Vuosi on vuonna 2014 alkunsa saanut kokeelliseen musiikkiin / äänitaiteeseen keskittyvä kollektiivi. Kollektiivi on esiintynyt eri puolilla Suomea, julkaissut äänitteitä ja rakentanut ääni-installaatioita Ars Auttoisille, Akusmataan ja Sorbukseen.
http://vuosikasetit.blogspot.com/
http://www.vuosi.bandcamp.com/
http://www.olliaarni.com/
https://www.soundcloud.com/ilpo-numminen

https://www.facebook.com/himeraturku

https://www.facebook.com/events/132453104054629

Bar Ö, Linnankatu 7


karol

Tämä oli ihan hieno ilta. Ekan(?) esiintyjän aikana oli tosin melkoinen hälinä, mutta loppua kohti hälinä väheni onneksi paljon. Esiintyjien runsauden vuoksi – Vuosi ei esiintynytkään porukkana vaan yksittäin – oli vaan vähän liikaakin jo sulateltavaa. Paras taisi tällä kertaa olla J.K. Ilpo Numminen pisti lopuksi aika kraut-vaihteen päälle. Sini Silverin runoesitys oli vakuuttava.

karol

Jännästi muuten käy aika eri porukka Himeran keikoilla ja Kirjiksen Kokeellisen musiikin klubeilla. Toki on jonkin verran muitakin kuin minä, joita näkyy molemmilla mutta ei kauheasti.