la 18.11. Kirjakahvilan lauantaikirpputori

Aloittaja karol, 19:04:44 - 05.09.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

la 18.11. Kirjakahvilan lauantaikirpputori
klo 12–15

Kirjakahvilan lauantaikirpputorit jatkuvat! Syksyllä 2017 kirpputoreja järjestetään taas vanhaan tuttuun tapaan joka kuukauden viimeisenä tai toiseksi viimeisenä lauantaina marraskuuhun asti, eli päivämäärillä 23.9., 14.10. ja 18.11. Kirpputori pidetään sisällä kahvilassa ja hyvällä säällä alkusyksystä myös Brinkkalan sisäpihalla. Myyntipaikat ovat maksuttomia ja niitä voi tiedustella sähköpostitse osoitteestamme: kirppis (ät) kirjakahvila (piste) org. Tervetuloa myymään ja ostamaan käytettyä tavaraa tai vaikka vain hengailemaan!

//

The Book Café flea markets continue! In the autumn 2017 the flea markets will take place on last or second to last Saturday of each month until November. The dates are 23.9., 14.10. and 18.11. The flea market is located inside the café and if the weather allows, also on Brinkkala Inner Court. Vending spaces are free of charge and you can book one by emailing our new address: kirppis (at) kirjakahvila (dot) org. Welcome to sell and buy second hand stuff, or just to spend time!

karol

Ensi lauantaina on vuoden viimeinen Kirjiksen kirppis!

Jos olosuhteet ovat hyvät (= ei sada eikä ole kosteaa), niin minäkin olen myymässä mutta ulkona eurooppalaiseen tyyliin. Hyllyistä ja kaapeista on taas löytynyt kaikelaista uutta myytävää.

karol