la 19.8. Baari: E-MusikgruppeLuxOhr,KimiKärki&Friends,JohnRichardson&SlowFloe

Aloittaja karol, 19:30:24 - 11.08.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

la 19.8. Baari: E-Musikgruppe Lux Ohr, Kimi Kärki & Friends, John Richardson & Slow Floe

Kimi Kärki & Friends, klo 22
John Richardson & Slow Floe, klo 23
E-Musikgruppe Lux Ohr, klo 24

Ilmainen. K20.

https://www.facebook.com/events/1963392773929084

E-Musikgruppe Lux Ohr
E-Musikgruppe Lux Ohr on turkulainen syntetisaattoriyhtye, joka on julkaissut levyjä muun muassa Svart Recordsin ja Sea Staten kautta. Yhtyeessä soittavat Pertti Grönholm, Kimi Kärki ja Ismo Virta. Yhtye on saanut vaikutteita 1970-luvun saksalaisesta elektronisesta musiikista.

Kimi Kärki & Friends
Kimi Kärki on suomalainen kulttuurihistorioitsija, kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on tunnettu mm. yhtyeistä Reverend Bizarre, Lord Vicar, Orne, E-Musikgruppe Lux Ohr ja Uhrijuhla. Kärjen tunnistettava soittotyyli on tunnetu doomin, progen folkin ja elektronisen ambientin piireissä. Kärjen esikoislevy Bone of My Bones julkaistiin vuonna 2013 ja nyt on aika juhlistaa artistin toista Eye For An Eye-levyä, joka julkaistaan Svart Recordsin toimesta 18.8.2017.

John Richardson & Slow Floe
John Richardsonin musiikin tyylillinen kirjo on todella laaja. Vaikutteita on laulaja-lauluntekijä perinteestä ja akustisesta musiikista, avantgarde- ja alternative populaarimusiikista, vintage-progressiivisesta rokista, kokeellisesta nykymusiikista mukaan lukien minimalismi ja äänitaide, spoken word-esityksistä ja myös elokuvamusiikista. Richardsonin esikoispitkälevyn, The Foldin, julkaisi turkulainen Svart Records levy-yhtiö maaliskuussa 2017. Levy on kunnianhimoinen monitaiteellinen projekti, jonka keskiössä on Richardsonin tekemä laulusykli. Bändin ytimessä on kokeellisen akustinen-rock-henkinen Slow Floe -yhtye. Oman musiikin lisäksi Richardson on kirjoittaja ja musiikkitieteen professori.

Baari, Aurakatu 14