pe 8.9. – la 9.9. RVR: Writhe In Torment Fest

Aloittaja Maija Mahdollisuuksienpää, 19:04:27 - 07.08.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Maija Mahdollisuuksienpää

Curl, twist and squirm.. WRITHE IN TORMENT!

Kaksi päivää, silkkaa tuskaa, Reviirillä.

PE :
FORESEEN
KOHTI TUHOA
PAKKOSYÖTTÖ
TKU TRASHIN

LA:
SONIC POISON
SICK URGE
SICKNESS

Yksityistilaisuus, sinutkin on kutsuttu!

Event-->https://www.facebook.com/rekisteriklubi/?fref=ts

Vekenator



Maija Mahdollisuuksienpää

ei muuta kuin maiskuttelemaan mestoille,tervetuloa.

Mary



antikaikki

Valitettavasti line-up kutistuu yhden aktin verran, TKU TRASHIN joutuu perumaan sairastapauksen vuoksi.

Suosittelemme varautumaan juomisten suhteen, Itä-Harjun Lidl on suljettu remontin vuoksi.

Tässä vielä aikatauluja:

PE:
21:00 OVET AUKI
22:00 PAKKOSYÖTTÖ
22:45 KOHTI TUHOA
23:30 FORESEEN

LA:
21:00 OVET AUKI
22:00 SICK URGE
22:45 SICKNESS
23:30 SONIC POISON

papu

#7

papu

Kävin ekaa kertaa ja saa jäädä vikaks. Mä en symppaa natsipaikkaa ja ihmettelen miks bändit tuolla soittaa. Fuck Off!!!!

Dead sun rising

Lainaus käyttäjältä: papu - 02:52:14 - 09.09.2017
Kävin ekaa kertaa ja saa jäädä vikaks. Mä en symppaa natsipaikkaa ja ihmettelen miks bändit tuolla soittaa. Fuck Off!!!!

Lippua en nähnyt, mutta epäilemättä on siellä ollut. En kyllä silti osaa mitenkään luonnehtia tuota natsipaikaksi. Häh?Väkeä oli kuin pipoa eikä siinäkään näkynyt ns. epäilyttäviä immeisiä, ainakaan semmoisia jotka ei olisi esim. Teviksellä tai Kirjiksellä käyneet. Ulkopaikkakuntalaisiakin oli mukavasti käymässä. Minulla ainakin oli kiva ilta.
Ja paikka ihan loistava lisä Turun tarjontaan!

papu

Vaihdoin tuon kuvan enempi sensuroituun versioon. Tarkoituksena ei ollut muina seiskapäivää toimittajana saada kuvaa punk-henkilöstä kera kainalon tuuletus kuvaston, vaan enempikin huomioida et miks vitussa tuollaisia lippuja on seinillä.

Eli Reviiri, mitä vittua nyt?

antikaikki

Reviirin puolesta vastaamme asiaan näin:

Kyseinen lippu ei ole talon vakiokalustoa eikä seinällemme kuulu. Lippu vedettiin alas kun asia huomioitiin. Treenikseltä, ei keikkatiloista, otettu kuva välittää tilanteesta harhaanjohtavan kuvan, eikä kuvassa esiintyvä, "tuntematon" henkilö liity asiaan mitenkään.

Emme edusta mitään muuta kuin alakulttuuria. Antikaikki.

kuka tahansa

Omista alakulttuureistaan ne natsitkin ponnistavat. Ja gootit. Postimerkkien keräilijät. Alakulttuuri ei vielä itsessään tarkoita mitään. Sitten taas jos on kyse punk-alakulttuurista, niin nazi punks fuck off jne. Mutta kun Reviirin tapauksessa nyt kuitenkin varmaan ymmärretään alakulttuuri laajemmin, niin liityn Papun seuraan kysymällä: Reviiri, mitä vittua nyt?

Ylläoleva vastaus on klassisen ympäripyöreä ja olennaisuudet sivuuttava, joten varmaankin kiireessä ja tarkemmin ajattelematta kyhätty. Kaiken vastustaminen ei merkitse mitään, sillä muka kaikkea vastustettaessa ei vastusteta enää mitään. Ja nyt on kuitenkin niin, että natsiliput treenisten seinillä eivät ole mikään pikkujuttu, jonka voi kuitata noin helposti. Siispä: Minkä bändin treeniksellä lippu oli, kuka sen sinne oli laittanut, miksi mahd. muut kyseisellä treeniksellä treenaavat bändit eivät olleet reagoineet asiaan aiemmin vaan lippu otettiin alas vasta kun asiasta tehtiin julkinen ja vieläkö lipun seinälle laittanut bändi/henkilö toimii Reviirillä?

kuka tahansa

Pahoin pelkään, ettei tästä seuraa kummempaa selvitystä kuin korkeintaan jokin "kännissä ja läpällä", mutta oispa kiva jos asia kuitenkin otettaisiin vakavasti.

ruumis

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 15:08:35 - 09.09.2017
Minkä bändin treeniksellä lippu oli, kuka sen sinne oli laittanut, miksi mahd. muut kyseisellä treeniksellä treenaavat bändit eivät olleet reagoineet asiaan aiemmin vaan lippu otettiin alas vasta kun asiasta tehtiin julkinen ja vieläkö lipun seinälle laittanut bändi/henkilö toimii Reviirillä?
Nämä seikat kiinnostaa.