pe 8.9. – la 9.9. RVR: Writhe In Torment Fest

Aloittaja Maija Mahdollisuuksienpää, 19:04:27 - 07.08.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat


papu

#31
Tää hässäkkä tuli ainakin omalta osalta päätökseen viime sunnuntaina. Pitkähkö puhelu Reviiriläisen kanssa. Paikka on käyttäjiensä näköinen ja meininki myös. Liput eivät sattumalta olleet seinällä ja eivätkä tule sieltä poistumaankaan. Sinällään tuo yleispätevä antikaikki-kommentti piti tavallaan paikkansa. Pointsit siittä.

Omalta osaltani arvostan että ihan oikeesti sieltä suunnalta sai yhen ihmisen kanssa jonkun järkevän keskustelun aiheesta ja et mikä homman nimi oikeesti on. Ja ei munkaan lähtökohdat tässä jupakassa olleet että koittaisin kertoa ihmisille et miten niitten pitää olla tai pitää ja hallinnoida omaa mestaansa. Ei kaikkia täydy miellyttää ja koska ei oo mikään julkinen mesta ni vittuakos siinä sit. Ei siellä tarvii käydä jos ei meininki miellytä.

Tietty tässä valossa nää tän ihme porukan äärimmäisen kummalliset vittuilut ja mielenpahoittamiset korostuu vielä entistä enemmän. Syyllistysskaala menee kateellisuudesta alakulttuurin vihaamiseen ja päättyy siihen kun ei vaan ymmärrä kelttiristin ja natsilipun eroa. Voi LOL teiän kanssanne ;D