pe 4.8. Vegånia <3 Kirjis -bändi-ilta: Risto, Syömisen äänet, Iida Umpikuja ym.

Aloittaja kuka tahansa, 04:27:07 - 01.08.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat


karol

Fb-eventistä aikataulu ja kuvaukset:
---

Ohjelma:

19.00 IIDA UMPIKUJA GUGGENIZED
https://www.facebook.com/iidaumpikuja/
Iida Umpikuja soittaa lauluja elämästään, iloistaan ja suruistaan. Kaksi levyä julkaissut ja satoja keikkoja soittanut Umpikuja tekee musiikkia täydellä tunteella, inhimillisesti kompuroiden, tippa linssissä ja naurua pidättämättä. Guggenheim-projektz puolestaan on kahden katusoittajan, Helgen ja Vermeerin, yhteinen taival, jossa katusoittamiseen yhdistyvät omat haikeat ja pirteät laulut – laulut tästä ja ehkä myös jostain toisesta elämästä. Mitä tapahtuu kun Iida Umpikuja ja Guggenheim-projektz yhdistävät voimansa? Tapahtuu Iida Umpikuja Guggenized!

20.00 ANTTI ALANKO
https://soundcloud.com/antti_alanko
Antti Alanko (Devil Box) on turkulainen kitaristi, joka soittaa 3–20-kielisiä soittimiaan slide-putkella ja näppäillen. Avoimia virityksiä, nauhalooppeja ja runsaasti kaikua – hypnoottis-meditatiivista olotilamusiikkia.

21.00 SYÖMISEN ÄÄNET
https://syomisenaanet.bandcamp.com/
Arjen käsittämättömyyttä ja käsittämättömän arkisuutta käsittelevää säröisillä lelusyntikoilla soitettua yksinkertaista mutta moniulotteista musiikkia.

22.00 KUNINGAS YRJÖ & ORIGINAL HESE
https://www.facebook.com/kuningasyrjo/
Kuningas Yrjö on turkulaisen Yrjö Saarisen (Tv-resistori, Hiljaiset kallot) sooloprojekti, jonka musiikki harhailee folkahtavaisen rytmimusiikin ja iskelmällisyyden aallokoissa. Vegåniassa Martinmäen monarkki esiintyy ensimmäistä kertaa triona Original Hese -yhtyeen kanssa.

23.00 TAIPUVA LUOTISUORA
https://www.facebook.com/Taipuva-Luotisuora-147396573038/
Raumalla vuonna 2002 perustetun Taipuvan luotisuoran sävellyksiä voi luonnehtia progressiiviseksi kansanmusiikkivaikutteiseksi avaruusrockiksi. Yhtyeen musiikista voi löytää vaikutteita bändeiltä kuten Hidria Spacefolk ja Ozric Tentacles. Neljä albumia ja kaksi EP:tä julkaissut yhtye on kiertänyt Italiaa ja kerännyt live-settiinsä roiman annoksen kokemuspisteitä myös jäsenistön muiden yhtyeiden lukuisilla esiintymisillä.

00.00 RISTO
https://www.facebook.com/ristoristo/
Leevi & the Leavings kaupungissa, Ville Leinonen käsiraudoissa, Kauko Röyhkä itsesäälissä, Kari Peitsamo fiksuna. Risto tuo takaisin sitä itsevarmuutta, naiiviutta ja aitoutta joka kuoli Gösta Sundgvistin mukana. "Ihan mukava tyyppi ja ihan hyvää musaa."

Nappaa siis herkut mukaan Suurtorilta ja tule Brinkkalan pihalle kuuntelemaan!

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä VG Wok -ravintolan kanssa.