su 13.8. Portsan pihamarkkinat

Aloittaja karol, 14:14:20 - 08.05.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Portsan pihamarkkinat su 13.8. klo 11–16.

https://www.facebook.com/events/836598623159316

"Sunnuntaina 13.8.2017 Portsan pihoilla asukkaat nostavat kirppisaarteitaan asuntojensa edustoille tai muuttavat pationsa esim. kahvioksi. Pihoilla saattaa kuulla myös asukkaiden musisointia.

Suosittelemme tulemaan paikalle polkupyörällä tai bussilla. Linja-autot kulkevat normaaliin tapaan alueella. Omalla autolla liikkuvia pyydetään huomioimaan, että alueella on vain kadunvarsipysäköintiä ja parkkipaikkoja alueella on todella vähän.

Noin 50 pihaa avaa porttinsa yleisölle, joten portsalaista arkkitehtuuria ja sisäpihojen idylliä on runsaasti nähtävänä. Mukana myös muutama alueen yritys. [...]

Tervetuloa Portsaan!"

karol


kuka tahansa

Sääennuste ei nyt näytä kovin hyvältä. Toivottavasti rankkaakin rankempi sade tosiaan vasta kolmen jälkeen. :'(

karol

Kaverilta ostin täältä Dirtin ekan seiskan (Crass 1981). Muuten jokusen cd:n. Kiva oli taas kiertää Portsan pihoja, eikä sadekaan lopulta mun kierrosta haitannut yhtään.

kuka tahansa

Joo, oli ihan onnistunut päivä. Ostin pitkästä aikaa vinyyliä: Human League -remixejä, This Empty Flow'ta, Austraa. Dirtkin olisi kyllä kiinnostanut!

karol

Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 16:31:42 - 13.08.2017
Joo, oli ihan onnistunut päivä. Ostin pitkästä aikaa vinyyliä: Human League -remixejä, This Empty Flow'ta, Austraa. Dirtkin olisi kyllä kiinnostanut!

Oho, multa taisi mennä tuollainen myymälä kokonaan ohi. Dirtin lisäksi kaverilla oli kaupan myös Conflictin ja Crassin seiskat, yksi kummaltakin.

kuka tahansa

Kappas vain. Ostoksistani This Empty Flow ja Austra olivat avaamattomia tuplalevyjä mutta maksoivat silti vain vitosen kappale. Paljon oli kiinnostavaa tällä pöydällä, kuten Pet Shop Boysin 12"-sinkkuja ja punkkiakin.