pe 14.4. TVO: 13th Chime, Silent Scream, Juggling Jugulars, [di: unru:] & 1981

Aloittaja papu, 10:26:30 - 02.03.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Pitkäperjantai 14.4. pitää sisällään todelliset pääsiäishulinat junaradan varjoisammalla puolella! Haverhillissä vuonna 1980 punkin jälkimainingeissa alkunsa saanut 13th Chime saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen levittämään post-punkin synkkää sanomaa. Kylkeen kun lisätään kotimaisen punkin kerma ja post-punk -eliitti, voi hyvillä mielin keskeyttää hetkeksi mämmin mussuttamisen ja suunnata Tevukalle hummailemaan.

13th Chime
Juggling Jugulars
[di unru]
Silent Scream
1981

Liput 8€ (vain ovelta)

Ovet klo 20:00
Soitto alkaa 20:30
K18 (a-oikeudet)
Köydenpunojankatu 14


mirosol

Näin tekee. Ja semiharmitus, kun vähän luulen olevani sukuloimassa. Toki merkintä omaan kalenteriin ja toivotaan parasta.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

Puuha peten lippa lakki


papu



Ennakkoliput lunastettavissa Turun Levykauppa Äxästä kahdeksan euron käteistä vastaan.

papu

Huomion arvoisena seikkana, että toi perjantai on tosiaan vapaapäivä ja TVO:lla ovetkin poikkeuksellisesti jo klo 20:00. Viis bändiä kuiteski, ni ehtii kaikki sit soitella hyvin 8)


papu

Ylihuomenna! Ulkomaan ihmeen lisäksi harvinainen tilaisuus nähdä maantieteellisesti laajalti ympäriinsä levittynyt Juggling Jugulars.

papu

Aikataulua perjantaille:

20:00 ovet auki
20:30 1981
21:30 [DI: UNRU:]
22:30 JUGGLING JUGULARS
23:30 SILENT SCREAM
00:30 13TH CHIME

Puuha peten lippa lakki

Nyt kyllä vituttaa varmaan ekaa kertaa aikaset alotusajat kun menee saunavuoro pilalle! Tai ei siinä muuten mut vielä paras bändi ekana.

karol

Numerobändit kiinnosti, mutta aikataulusyistä näin vain britit. Kelpo "setä-postista", mutta uudet biisit ei ole kummoisia. Hyvä oli kuitenkin nähdä, olisi harmittanut, jos en olisi lähtenyt katsomaan.

mirosol

Näin keskeltä kolme ja hyvä mieli jäi. Di: Unru: jyrää livenä niin paljon paremmin kuin äänitteillä, että huh. Jukujukut oli myös kova. Heitti johonkin eri vuosikymmenelle. Uudempia biisejä en oikein tuntenut. Silent Scream on vaan aliarvostettu. Hiton kova keikka taas. Erikoinen se Stooges-koveri...

Alkua katoin vielä briteistä, mut en innostunut. Sitten olikin jo kyyti kotiin.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

karol

Lainaus käyttäjältä: mirosol - 14:37:58 - 15.04.2017
Jukujukut oli myös kova. Heitti johonkin eri vuosikymmenelle. Uudempia biisejä en oikein tuntenut.

Tämä olisi kyllä myös vähän kiinnostanut, livenä olen tykännyt, vaikka yhtään 2000-luvun levyä en olekaan kuullut. Jukujukut olisi muuten parempi bändi, jos biisit olisivat suomenkielisiä. Tämä tuoreimman levyn eka biisi on aika hieno: https://jugglingjugulars.bandcamp.com/track/intro-is-n-rakkaus Bändi on myös sikäli kiinnostava, että sillä on selviä Norja-vaikutteita musassaan kai yhä, mikä on harvinaista. Jantsa (rip) ainakin oli kova Norja-punk/hc-fani.

mirosol

"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.