la 29.4. TVO: Kasipuol, Fat Rabbits, Patsaat, Mumrunner

Aloittaja papu, 15:47:09 - 19.04.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu



Performanssinomaisena livebändinä tunnettu KASIPUOL julkaisee odotetun debyyttinsä 15.04.2017. Bändin nimeä kantava esikoisalbumi on kunnianosoitus jo kauan sitten kuolleelle taiteenmuodolle, rock-musiikille. Yhtyeen noisevyörytystä on useampaan otteeseen verrattu mm. Place To Bury Strangersiin.

Aleksandr Manzosin turhautuneet sanoitukset ovat hienovaraisen poliittisia ja kriittisiä. Länsimaalaisen elämäntyylin kruununjalokivet kertakäyttökulttuuri, hyväksikäyttö, teknologian aiheuttama vieraantuminen, välinpitämättömyys ja individualismi ovat teemoja, jotka kulkevat koko levyn läpi.

***

Juhlistaaksemme ensimmäistä kokopitkäämme varasimme TVO:n käyttöömme ja kutsuimme mukaan kolme rakasta ystäväyhtyettämme.

Tule mukaan juhlimaan - näkisimme juuri Sinut erityisen mielellämme.

21:00 Ovet auki
21:30 Fat Rabbits
22:30 Patsaat
23:30 Mumrunner
00:30 KASIPUOL esittää levyn KASIPUOL
01:30 Pilkku
02:00 Ovet kiinni

Lisäksi Turun tanssilattiaskenestä tuttu DJ Anttipiootti soittaa keikkojen välissä tanssijalkoja vipatuttavaa musiikkia.

Sisäänpääsymaksu 6 euroa. Varaa mukaasi myös hieman ylimääräistä, jos haluat ostaa KASIPUOL-cd:n (12 €), tai muuta band merchandisea.

Kuuntele debyyttimme aloitusraita Desire And Fear ja ennakkotilaa albumi julkaisupäiväksi itsellesi: https://kasipuol.bandcamp.com/releases

*** ILLAN ESIINTYJÄT ***

MUMRUNNER
Soliti-yhtiön suojissa operoiva tamperelaisbändi Mumrunner rakastaa soittaa kovaa mutta ei koskaan unohda vivahteita ja dynamiikan merkitystä. Mumrunnerin sävykästä shoegaze-rockia on kuultu ympäri Eurooppaa: yhtye palasi vähän aikaa sitten laajamittaiselta Euroopan-kiertueeltaan.

Katso Mumrunnerin hieno Cascais-biisin musavideo: https://www.youtube.com/watch?v=vLCG4qWe73A

FAT RABBITS
Sosiaalisen median voimahahmo Jay Mackerin luotsaama pölörock-trio Fat Rabbits elää ja hengittää rokkaamisen riemua. Hyväntuulinen yhtye valmistelee paraikaa Moottoripojat-nimistä, mekaanisista jättiläisravihevosista kertovaa konseptilevyä.

Katso yhtyeen hieno Fat Rabbits, Bitch! -musavideo:
https://www.youtube.com/watch?v=G0idcx3U9_U

PATSAAT
Turkulainen Patsaat-yhtye katkaisee hiljaiselonsa julkkarijuhlien kunniaksi. Persoonallista suomenkielistä rockia esittävä Patsaat soittaa välillä kulmikkaasti groovaten ja välillä tunnelmallisia kuvia maalaten.

Kuuntele yhtyeen hieno Mania-EP: https://patsaat.bandcamp.com/