pe 24.3. Saaristobaari: Noyz II Men // Nightsatan,Ronskibiitti,Pymathon,Mesak&CC

Aloittaja karol, 19:31:40 - 20.03.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

pe 24.3. Saaristobaari: Noyz II Men // Nightsatan, Ronskibiitti, Pymathon, Mesak & Claws Costeau
Ovet klo 22 / Liput 6€ / klo 22-23 hanajuomat 3€

Maaliskuun illassa tärähtää! Saaristobaarin tuhdissa metelikattauksessa on luvassa rehti annos paikallista, nyt jo tukevasti keski-ikäistyvää UG-osaamista. Noyz II Men -ilta esittelee kolme bändiä, jotka pelaavat kaikki omassa, maanalaisen musiikkiskenen epäpyhässä nurkkauksessaan.

Esillä on tunnetuista musiikkityyleistä merkittävimmät: rap, syntetisaattorimusiikki ja thrash-metal. Riimejä ja biittejä! Riffejä ja fillejä! Vanhoja analogisyntetisaattoreita! Meteliä ja blasfemiaa!

Nightsatan yhdistää omassa musiikissaan hurmaavasti italokauhun viiltävät syntetisaattorilinjat hikisen tunkkaisiin niittirannekkeisiin. Tältä kuulostaa John Carpenterin pään sisällä. Yhtyeen konsertit puolestaan lähenevät Richard Wagnerin ajatusta "kokonaistaideteoksesta": musiikillista ei voi erottaa visuaalisesta rikkomatta kokonaisuutta peruuttamattomalla tavalla. Nightsatanin ainutkertaisen soundimaailman tumman ekspressionistinen pohjavire ennusti synkän ja dystooppisen nykypäivämme jo vuosia sitten!

Pymathon on soittanut reilun vuosikymmenen improvisoitua thrash-metallia. Yhtye tavoittelee "ikuista demotason soundia" näennäisen yksinkertaisin keinoin: se ei harjoittele koskaan, vaan soittaa yksinomaan live-keikkoja. Maan virallinen metallilehdistö järkyttyi kymmenen vuotta sitten Pymathonin levylle taltioimasta "kauheasta metelistä". Yksi levyarvostelija lupasi ostaa yhtyeelle six-packin keskiolutta mieheen "jos he vain lupaavat, etteivät enää ikinä astu jalallaankaan studioon." Pymathon kommer - Pymathon killer!

Ronskibiitti on turkulaisen ja kotimaisen räppiskenen veteraani, jonka "nyrjähtäneissä biiteissä sekä poikkeuksellisen rikkaasti assosioivissa teksteissä kuuluu katujen ääni" (Maaseudun Tulevaisuus). Yhtye käsittelee kappaleissaan ravisuttavalla rehellisyydellä urbaania alakuloa, keski-ikäistyvää, depressiivistä uhoa sekä eksessiivisen päihde- ja juhlakulttuurimme varjopuolia. Ronskibiitin maalaama kuva maailmastamme ei ole välttämättä kaunis, mutta – Gogolin sanoin – "turha on peiliä syyttää jos on naama vino!"

Illan avaa Mesakin ja Claws Costeaun noiseduo!

Lämpimästi tervetuloa!

Saaristobaari, Aurakatu 14.

https://www.facebook.com/events/231387180664793

kuka tahansa