pe 21.4. Kirjakahvila: Kokeellisen musiikin klubi

Aloittaja karol, 12:22:48 - 02.03.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Lisätietoa tulossa, kunhan sitä tulee. Tiedoksi vaan tämä pvm päällekkäisyyksien välttämiseksi.

kuka tahansa

KOKEELLISEN MUSIIKIN KLUBI
Kirjakahvilassa pe 21.4.17 klo 19.30
Ei pääsymaksua, ei ikärajaa

Fb: https://www.facebook.com/events/1860402674207405/

JUHA-MATTI RAUTIAINEN
https://juhamattirautiainen.bandcamp.com/

Pitkään ammattimuusikkona toiminut Juha-Matti Rautiainen katkaisi oikean käden etusormensa tapaturmaisesti uudenvuodenpäivänä 2014. Siitä alkoi prosessi, jonka myötä hän sai idean kokeilla säveltää ambient-musiikkia omalla instrumentillaan. Rautiaisen sävellykset keskittyvät perinteisten musiikillisten elementtien sijaan tekstuurien ja erilaisten tunnelmien verkkaiseen kehittelyyn. Musiikki on orgaanista, minimalistista ja meditatiivista. Keskiössä on juuri tämä hetki sen suomine mahdollisuuksineen ja rajoituksineen. Näitä tunnelmia dokumentoiva esikoislevy "The Endless Now – Music for Stagnation" ilmestyi joulukuussa 2016. Rautiainen on soittanut ammatikseen useissa eri genreä edustavissa kokoonpanoissa yli 15 vuoden ajan. Keikkoja ja levyjä hän on tehnyt mm. Tulenkantajien, Wee Peoplen, The Surftonesin sekä Captain Cougarin riveissä. Nykyisin Rautiainen toimii instrumenttiopettajana Kaustisen musiikkilukiossa.

FEVER LOOP
https://ancientrobot.bandcamp.com/album/fever-loop

Fever Loop on helsinkiläistuottaja Heikki Sillanpään (mm. DKSTR, Videovalvontaa) uusi projekti. Fever Loop on pohjimmiltaan ajatonta vähäeleistä elektronista musiikkia jonka keskiön muodostavat yksi analogisyntetisaattori ja sillä soivat hypnoottiset sekvenssit. Artistin nimeä kantava esikoisalbumi julkaistiin maaliskuun lopulla kanadalaisen Ancient Robot levy-yhtiön toimesta. Live-esityksissä Fever Loop nojautuu vahvasti improvisaatioon.

Dead sun rising

Ajattelin, että täältähän ehtii täydellisesti soittojen jälkeen 500 metrin päähän RadBar'iin.
Erityisesti Sekret Teknik* oli mielessä. Vaan eipä voi huonommin kohdata aikataulut. :/
Vai miten noi soitot Kirjakahvilassa menee?

*hiton hyvä kasari-viba biisi:
https://www.youtube.com/watch?v=MjLELuffr04

Lainaa
MONSTERS OF TURKU 2017 / 21.-22.4. RADBAR TURKU

Monsters of Turku tulee taas! Jo useaan otteeseen onnistuneita live-musiikin ja hyväntekeväisyyden yhdistäviä tapahtumia järjestänyt taho on tänä keväänä seksuaaliterveyden ja -oikeuksien sekä luonnon puolella. Monsters of Turku tukee Väestöliitton ja WWF:n Nepal-hanketta.

Ohessa huhtikuun tapahtuman suuntaa-antava aikataulu ja bändiesittelyt:

PE 21.4.
19:00 INTROVERTIGO
20:00 SEKRET TEKNIK
21:00 APPLES OF IDUN


LA 22.4.
19:00 AWAKE AGAIN
20:00 BLACK SLEEP
21:00 BOB MALMSTRÖM

PERJANTAI 21.4.

Apples of Idun
Yli kymmenvuotisen uransa aikana Apples of Idun on tullut tunnetuksi värikkäistä keikoistaan pitkin Euroopan laitamia ja vaeltanut electron, triphopin ja industrial rockin kautta nykyiseen muotoonsa, jossa tutkiskelevat äänimaisemat kohtaavat jopa popahtavan ilmaisun elkeitä. Tapahtumassa kuullaan uutta materiaalia tulevalta neljänneltä albumilta, jota yhtye työstää Amorphis -kosketinsoittaja Santeri Kallion toimiessa tuottajana.

Sekret Teknik
Sekret Teknik (HKI) soittaa genrerajat ylittävää tummaa ja tanssittavaa 80-lukulaista syntikkamusaa vahvoilla synthwave-, scifi- ja postpunk -vaikutteilla. Tällasta musaa olis pitänyt olla Terminator ykkösen discokohtauksessa!

Introvertigo
Introvertigo on 2012 perustettu kolmen kitaran rock -yhtye, jossa on kaikuja menneiden vuosikymmenten synkemmästä vaihtoehtorokista ja modernista post-rockista.

LAUANTAI 22.4.

Bob Malmström
Bob Malmström sytyttää Turun palamaan ruotsinkielisellä Porvaricorellaan. Yli 230 keikan jälkeen Malmströmin liveterä ei ole vieläkään ruostunut, päinvastoin. Bob Malmströmin uusin albumi "Vi kommer i krig" on vienyt bändin kiertueille Venäjälle, Keski-Eurooppaan sekä tietysti Suomeen. Malmströmin klassikko "Åbo Brinner" raikaa taas Radbarissa huhtikuussa!

Black Sleep
Turkulaisen Black Sleepin musiikkia voidaan kutsua ns. alternative metalliksi, jossa yhdistyvät perinteisemmät mättöriffit, elektroniset mausteet ja majesteettiset atmosfäärit. Yhdysvaltalainen Sliptrick Records julkaisi bändin debyytin vuoden 2016 keväällä ja albumi sai hyvän vastaanoton ympäri maailmaa. Tällä hetkellä Black Sleep työstää toista levyään ja Radbarissakin tullaan kuulemaan räiskyvää tulevan pitkäsoiton materiaalia.

Awake Again
Isoista melodioista, raskaasta junttauksesta ja ekletististä elektronisista maailmoista tunnettu turkulaiskvartetti on kerännyt kehuja monipuolisista ja tarttuvista sävellyksistään . Mm. Ruisrockin lavalla nähdyn yhtyeen keikat ovat myös saaneet kiitosta energiastaan ja yllätyksellisyydestään.

LIPUT: 8€ / ilta, kahden illan tiketti 12€

-------------
Monsters of Turku ja siihen osallistuvat bändit kantavat kortensa kekoon erityisesti siksi, että 85% hankkeen budjetista kattaneen ulkoministeriön rahoituksen leikkausten vuoksi koko hanke on vaarassa päättyä tähän vuoteen.

MIKÄ ON NEPAL -HANKE?
Hankkeen hyödynsaajina ovat 400 000 ihmistä, joista valtaosa elää noin dollarilla päivässä. Erityishuomiota hankkeessa kiinnitetään nuorten tyttöjen ja naisten oikeuksien edistämiseen.

https://www.facebook.com/events/290364184710290/

karol

"Huomisen kokeellisen musiikin klubin alustava soittoaikataulu

20:45 Fever Loop
21:30 Juha-Matti Rautiainen

Tervetuloa!"

karol

Tämä tänään! Aikataulu tuossa ylempänä.