Svordom - För dom som är ensamma

Aloittaja Joachkkim, 23:53:41 - 19.02.2017

« edellinen - seuraava »

Joachkkim

Tehtiin uus EP - sitä voi kuunnella tuolt:
https://svordom.bandcamp.com/

tai täst:

https://www.youtube.com/watch?v=f4Iy16cjPZ8&t=1s

Jotain fyysistä julkaisua harkitaan ehkä juu tai on tulossa tai on tehty jo tai jotain.


Joachkkim

"Seitsemästä biisistä vain yksi rikkoo kahden minuutin rajan, ja sekin on cover-biisi ja rimpuilee aikarajan ylitse vain kolmella sekunnilla. Tempo on melkoinen, eikä äkäisen crust-huudon kannalta ole mitään merkitystä millä kielellä sanoitukset on kirjoitettu. Äärimmäisen nopeaa D-beattia viljellään sitäkin paikoin, mutta pääpaino on rankalla ja mainiosti soitetulla crustilla. Svordom saa rähjäämisensä toimimaan, eikä tingi asenteestaan saati tyylipuhtaudestaankaan. Tuotanto on sopivan räkäinen, ja soundi mukavan raskas. Levy on laadultaan punkahtavan demomainen ja DIY-henkisen näköinen, mutta sen on virallisestikin julkaissut Kierrepotku Records.

För dom som är ensamma on vajaan vartin pituisena raivokohtauksena juuri sopivan mittainen, ja vihjaa Svordomin mahdollisesta live-potentiaalista. Lainatkaa kaverin vanha Liteace ja hankkiutukaa Karjaalle Norrikseen keikalle, hophop, niin valun Espoosta puoliväliin vastaan paikalle. Siellä meikäläinen kuuntelee rantasuomalaisen crustinsa. Kiitos.

Och samma på svenska: Aj sjutton, det gör ont! Heja grabbar! Omstart!"


http://www.imperiumi.net/index.php?act=demos&id=3368

markus

http://www.svordom.bandcamp.com
Uusin demo bandcampin digijulkaisun lisäksi myös fyysisenä painoksena.

1. Vräker mig själv
2. Snabb död
3. En dag i Homs
4. Ovän
5. Snutjävel
6. Blodet kokar
7. All you fascists are bound to lose (Woody Guthrie-cover)

Bändiltä kasettipainos loppu, mutta vissiin löytyy vielä Mögähead-distrosta (http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=372439 ) muutama kasetti.
CDR-painos muovitaskussa, 2e+postit tarvittaessa, yv on ok.
Lisäksi kaikenlaista muuta krääsää tarjolla (t-paitoja, pipoja, kasseja jne), kuvat ja hinnat: https://kierrepotku.blogspot.fi/p/kauppa-shop_7.html


mögälix

Lainaus käyttäjältä: markus - 12:13:21 - 18.04.2017

Bändiltä kasettipainos loppu, mutta vissiin löytyy vielä Mögähead-distrosta (http://www.punkinfinland.net/forum/viewtopic.php?f=19&t=372439 ) muutama kasetti.


Mögäheadilta kans loppu.