la 11.2. TVO: Sink, Throat, Below The Graves, Hexhammer

Aloittaja papu, 11:49:10 - 09.11.2016

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat


Vekenator

Oli kyllä kivaa! Eka bändi soitteli viimeistä biisiä siinä vaiheessa kun ehti paikalle, eli siitä ei sen kummempaa sanottavaa.

Below The Graves yllätti koska luulin, että Jaakko soittaa kitaraa tässä bändissä, mutta olikin rummuissa ja vokaaleissa. Kovaa Autopsy/Master/Sadus deathmetallia ja tuplavokaalit toimi. Edelleen respect sille miten voi saada livekeikalle noin autenttisen kuuloiset MENTAL FUNERAL basarisaundit???

Throatilta kova keikka niinkuin aina ja todella hyvin toimi lainabasistin kanssa. Setin eka "Torche biisi" on kyllä kovuutta!

Sinkin aikaan alko oleen humalatila jo sen verran huima, että ihan joka sekuntia ei enää muista, mutta kovat joraukset oli päällä ja saksofonistista aina plussaa. Edelleen suomen kovimpia bändejä sekä livenä, että levyltä.

Hieno homma, että TVO ja Kirjis sääti aikataulut niinkuin säätivät ja kyllähän siinä oli pientä festaritunnelmaa ilmassa kun samana iltana ehti katsomaan kuusi todella hyvää keikkaa jotka olivat vielä täysin eri musiikkityylejä keskenään. Sunnuntaina puhallutti, mutta oli niin hauska ilta, että morkkiksesta ei ollut tietoakaan 8)