PITSA FANIT

Aloittaja papu, 06:28:06 - 04.02.2017

« edellinen - seuraava »

karol

Ananas pizzassa: Verrattavissa vaikka rasismiin, en suvaitse. Mutta moni (kaikki?) on ainakin pikkuisen rasisti, joten syön itsekin, jos sitä sattuu pizzassa olemaan.

Roiskeläpät: Sitä vegaanista tulee syötyä, yllättävän hyvä on. Viimeksi pistin vähän tomaattia päälle ja oli oikein hyvä lisä.

Roomalainen vai napolilainen: Napolilainen.

Vegaaniset juustot pizzassa: Jos valittavissa on kunnollinen pizza ilman juustoa, niin ehdottomasti mieluummin se. Kookosöljyjuustot ei kiinnosta yhtään, jotkut paremmat kyllä. Mutta silti mieluummin ilman juustoa.

kuka tahansa

#ananaslivesmatter

Puuha peten lippa lakki

Ihmiset vois alkaa vänkään jostain toisesta pitsatäytteestä kun tuo ananaskeissi on hieman nähty

Vekenator

Kuuluuko pohja pitsaan?

mirosol

Ja mistä se pohja kuuluu tehdä?
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

karol

Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 17:06:06 - 21.02.2017
Ihmiset vois alkaa vänkään jostain toisesta pitsatäytteestä kun tuo ananaskeissi on hieman nähty

Nähty mutta aina tärkeä aihe, vähän kuin rasismi.

Vekenator

...Hajaantukaa...

Vekenator

Ennenkuin tämä loistava topic menee totaalisen pilalle, niin haluaisin vain muistuttaa, että:


papu

Alkaa täyttymään 14h "duunipäivä", taidan siis hakea pitsaa jahka pois pääsee 8)

papu

En tajunnu et oli tiistaiyö ja kaikki vakkari pitsamestat kiinni. Aikani aivan autiossa kaupungissa suhattua tajusin, että Forte/Lyni-kulmilla on taatusti elämää ja varmasti joku pitsamestakin. Olihan siellä. Tais olla Adams niminen ja sisällä soi kunnon tamppausmusa täysii. Mut mikäs siinä, luonnollinen jatkumo et jos on ollu Forttessa tamppaamassa täysii ni tamppausta voi jatkaa myös pitsaa odottaessa. Ihan hyvä pitsa oli.

papu

Mites muuten pitsa fanit ootte mieltä salaattibuffetista pitsan kylkeen? Täällä Turussa ei moista oikeen harrasteta, mut eilen Tampereella pitsaillessa muistui tälläisenkin olemassaolo. Omasta mielestä mikään pakollinen homma, mut oikeen kiva lisä vaikka ois vaan joku perus raaste-suolakurkku-mieto pepperoni-valkosipulikastike tarjonta.

Puuha peten lippa lakki

Se on mukava syödä salaattia pitsaa odotellessa

RTQ

Myös hyviä extratäytteitä pizzaan suolakurkut ja miedot pepperonit  ;)
Bend da rules, break 'em!

mirosol

Äläs ny Peeveli! Ootko millon käyny nummiksessa viimeks? Siellä on parhaimmillaan jääsalaattia punakaalilla ja paprikalla, tomaatit, perunasalaatti, porkkanaraaste, maissi, jalapenosiivut, raejuusto ja se niitten soosi on king. Vaihtuvat toki, että joskus voi olla antipasto-herkkareita jne. Mut noilla on ainakin yritystä sen salaattibuffetin suhteen. Ja pitsat on niitä paksupohjaisia kebappilapitsoja, et toiset tykkää toiset ei. Mun makuun sais olla ohuempi pohja ja juusto vois olla eri. Mut kyllähän noita syö.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

Puuha peten lippa lakki

Mikähän on paksupohjasempi kepattilapitsa? Tai mun mielestä noissa perusmeiningeissä on yleensä aika keskipaksunen pohja, joka ei herätä tunteita suuntaan tai toiseen. Sit taas kotitekosissa on lähes aina kauheen paksu pohja.