LUOPIOT

Aloittaja Luopiot, 13:23:05 - 10.08.2011

« edellinen - seuraava »

Luopiot

LUOPIOT: Minut tuomittiin kuolemaan -single:

http://www.myspace.com/luopiot
http://www.soundcloud.com/luopiot

Luopiot on vuonna 2002 perustettu turkulais-jyväskyläläinen kansanmusiikkia väkivaltaisesti väärinkäyttävä duo. Akustisesta rähjärokista kumpuaa omaehtoisuus, into ja hulluus. Kaiken raivokkuuden takaa sykkii syvää alkuvoimaa.

Yhtyeen sointi on pelkistetty ja likainen. Tilanne otetaan haltuun luovasti ja tarpeiden mukaan sointimaailmaa laajennetaan kanteleella ja kolisevilla lyömäsoittimilla. Tulokseksi saadaan riehakas esitys, joka näennäisestä sekasorrosta huolimatta soljuu eteenpäin punaisen langan johdattamana.


torre

Loistava kuvaus.

Lienee sama porukka kuin esim. tässä kuvassa vuonna 2008 eräässä kellarissa esiintyneet Illusionistiset Luopiot (piti oikein kaivaa esille tuo kuva kun tiesin sen olevan jossain mun fb-albumissa olemassa).


Luopiot

Kyllä vain! Kuvan keikka oli ensimmäinen esiintymisemme Turussa. Toimimme pitkään Illusionistiset Luopiot -nimellä ja vaihtelevilla kokoonpanoilla, kunnes irroitimme akustisen duon omaksi yhtyeekseen alkuvuodesta 2009.

Hatshoe

Asutteko molemmat Turussa? Käykää ihmeessä esittelemässä bändinne myös tuolla:

http://diyturku.net/forum/index.php/topic,115.0.html

Luopiot

Kiitos vinkistä! Toinen meistä asuu Turussa ja toinen Jyväskylässä.

mirosol

Arvio Zinessä. Julkaistu tänään. Sitä täyspitkää sitten tekemään vaan :)
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

Luopiot

Ohhoh, kiitokset! Ehkä sitä täytyy tosiaan täyspitkäsavottaan lähteä. Haaveissa on myös parin rallin seiska seuraavaksi!