Polttopulloposti #2

Aloittaja Puuha peten lippa lakki, 01:04:02 - 20.10.2016

« edellinen - seuraava »

karol

Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 14:50:14 - 31.10.2016
VIIVÄSTYY!!!!!!!!!!!!!!

Tuli yllättäen puhelu, että pitää huomisesta alkaen mennä tuijottamaan taas kuukaudeks vettä eli en kerkee mitenkään säätää tämän ilmestymistä nytten. Tulee siis ulos heti kun mulla on taas jalat turvallisesti maan päällä. Pahottelen.

Kun sulla on vapaavahti, niin voit kirjoittaa sitä merimieszineä.

Puuha peten lippa lakki

Tänään laitoin taas pyörän pyörimään ja ens viikolla alan kiikuttaan lehtiä halukkaille!

Puuha peten lippa lakki

Lehdet on mulla! Painojälki hyvää, joskin teksti on välillä vähän vaaleenharmaata mutta kyllä tuota lukee ilman päänsärkyä. Kirjotusvirheitä ja puolihuolimattomuuksia jäi vähän kun en jaksanut kierrättää kenelläkään tarkastettavana. Ydinvoima ja ydinsota meni sanoina yhessä kohtaa hieman nolosti sekasin mutta tekevälle sattuu, rapatessa roiskuu ja punk rock ja haistakaa vittu!


Puuha peten lippa lakki

Tuon tevikselle näitä tänään

Mary

Luettu. Tykkään kirjoitustyylistä; pohdit asioita etkä saarnaa :D Ja erityiskiitos Saksan kiertueraportista. Luen näitä ulkomaan raportteja aina sillä silmällä että jos joskus tulee oman bändin kaa lähdettyä ni niistä saa hyödyllistä tietoa keikkapaikoista ja skenestä.

Puuha peten lippa lakki

Saksaan onki tuon myötä muodostunu ihan kivat kontaktit!

karol

Mullakin on tätä nyt myynnissä! Hinta 2€.

Puuha peten lippa lakki

Tällä viikolla yritän muistaa viedä näitä Kirjakahvilaan niin saa sieltäkin. Edelleen on jäljellä paljon kappaleita. Seuraava numero tule olemaan melko puhtaasti DIY-painotteinen vaihtoehtosina asumismuotoineen. Muun muassa haastattelu tyypin kanssa, joka haistatti vitut kaikelle ja päätti rakentaa hirsimökin keskelle ei mitään. Puhetta oli myös metsästys/kalastus-jutusta jonka yks alaan perehtyny kaveri kirjottais mutta en tiiä jaksaako se oikeesti kirjottaa. Sinänsä ois hauska etenki kalastuksesta lukea luonnonsuojelun ja omavaraisuuden näkökulmasta.

Arpakynttilä sano myös tekevänsä sarjakuvia numeroon mutta oltiin aika päissämme, että hengittäkää kuitenkin ihan normaalisti vielä. Joka tapauksessa odottelen zinentekosalamaa ja sit tulee taas seuraava paketti  8)

ps. TEHKÄÄ LISÄÄ ZINEJÄ, VITUN TYLSÄT!