pe 26.8. Brinkkalan piha: TAFF - Delta Space Mission

Aloittaja kirjakahvila, 12:05:00 - 09.08.2016

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kirjakahvila

Turku Animated Film Festival esittää: Delta Space Mission (Romania 1984, 68 min)

Kirjakahvilan pihalla nähdään harvinaisessa ulkoilmanäytöksessä kulttiklassikko ja ensimmäinen romanialainen pitkä scifi-animaatio. Delta Space Mission on itsenäinen jatko-osa samannimiselle, Victor Antonescun ohjaamalle sarjalle, jonka hahmosuunnittelusta vastasivat Călin Cazan and Mircea Toia.

Project Delta perustettiin galaksienvälisen dialogin aikaansaamiseksi. Muukalaisjournalistille annetaan lupa astua avaruuslaivaan, mutta pian hän ja aluksen kapteeni huomaavat, että laivaa ohjaava superaivo pystyy itsenäiseen toimintaan. Ennen pitkää heille selviää, että journalistin kauneus on syy aivon outoon käytökseen. Hänestä tuli sen uhri.

Delta Space Missionin ääniraita on syntetisaattoreiden ja rumpukoneiden täyttämä. Leffa pyörähtää käyntiin klo 21. Näytöksen jälkeen ilta jatkuu TAFF:n juryn jäsenen Mihai Mitrican soittaman, scifistä inspiroituneen dj/vj-setin parissa.

Ohjaus: Călin Cazan, Mircea Toia
Käsikirjoitus : Călin Cazan, Mircea Toia
Animointi: Călin Cazan, Dan Chisovski, Peter Tenkei, Mihai Simpetru, Mircea Toia, Cristian Marcu, Marian Mihail, Anca Iorgulescu, Adrian Gheorghe, Anca Miclescu, Radu Baciu, Luminiţa Toia, Tudor Mihalache
Musiikki: Călin Ioachimescu
Ääni: Erica Nemescu
Leikkaus: Manuela Hodor Dragomirescu
Tuotanto: ANIMAFILM
Kopion lähde: Romanian National Film Archive
Romaniankielinen, englanniksi tekstitetty

TAFF:in verkkosivut http://taff.fi/2016/
TAFF facebookissa https://www.facebook.com/turkuanimatedfilmfestival