la 16.7. pyörien huoltoa ja Critical Mass Kioskilla

Aloittaja diyjp, 10:35:31 - 13.07.2011

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

diyjp

Lauantaina 16.7. Kioski tekee uuden aluevaltauksen pitämällä fillaripäivän, johon kuuluu pyörähuoltoa ja -neuvontaa sekä tarjoaa lähtöpaikan kaupungin ajoteitä letkeästi pyörien haltuun ottavalle perinteikkäälle pyöräilyletkalle nimeltä Critical Mass!


Tarkka aikataulu:

12:00-14:30 Pyörähuoltoa ja -neuvontaa. Ota mukaasi pientä kesähuoltoa kaipaava fillarisi ja tule paikalle. Mukana kokeneita pyöränkorjaajia ja tarvittavia välineitä. Välineet tarjoaa mainio turkulainen fillariliike Pyörä-Saario Oy.

15:00-15:30 Turun kipeimmin pyöräteitä tarvitsevia teitä pitkin leppoisaan tahtiin yhdessä ryhmänä ajettava pyöräletka Critical Mass. Tarkoituksena herättää turkulaisia miettimään pyöräteiden tarpeellisuutta. Rauhallinen ajotahti, kaikki pyöräilijät ja kaikenlaiset pyörät ovat tervetulleita osallistumaan! Lähtö ryhmänä Rautatieaseman puiston Kioskilta klo 15:00 ja takaisintulo Kioskille ryhmänä n. klo 15:30.

Lopuksi letkan järjestäjät valitsevat Kioskilla Critical Mass -osallistujista Tyylikkäin pyörä & kuljettaja -kokonaisuuden ja voittaja palkitaan! Palkinnon tarjoaa Kioski.



Kioski on rautatieaseman puistossa sijaitseva kulttuurikiska, jossa myydään mm. kahvia, teetä, jäätelöä, suklaata ja virvokkeita. Tarjonta on vegaaniystävällistä. Jo toista kesää toiminnasta vastaavat kotimaiset designmerkit Saana ja Olli, Jeti ja Polkka Jam. Kioskilta tarjoaa myös lainaan hyvät lehdet ja piknikviltit!


Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Säävaraus.

Yhteistyössä Pyörä-Saario Oy.


Tervetuloa fillaroimaan!


Kioski
Rautatieaseman puisto
auki ke-su klo 12-18
säävaraus
http://kioskiturku.blogspot.com/

papu



kuka tahansa


Hatshoe


kaijo

Sattumalta näin critical mass julisteen puoli tuntia ennen tapahtumaa, mutta menin väärään paikkaan Tuomiokirkon eteen ja lähdin kotiin kun ketään ei ollut paikalla. 

Harmi kun kulkueesta tiedotus oli näin vähäistä.

Arska

Lainaus käyttäjältä: kaijo - 16:56:54 - 16.07.2011 Harmi kun kulkueesta tiedotus oli näin vähäistä.

Harmi tosiaan. Itse olen missannut kaikki muut Critical Massit paitsi tämän. Missä niistä yleensä tiedotetaan?

Hatshoe

Ja kuka niitä on järjestänyt ja voisko niitä olla enemmän? 

kuka tahansa

#8
Itse en ole ollut pitkään aikaan mukana, mutta:

Niitä voi "järjestää" kuka tahansa. Siis ihan kuka tahansa. Tosin takavuosina Turussa jokin yhdistys tai järjestö yritti omia tapahtumaa itselleen, mikä närkästytti Critical Masseja muuten järjestäneitä. Muistaakseni järjestötyypit lakkasivat kritiikin johdosta joko mainostamasta tapahtumaa ryhmänsä järjestämänä tai sitten lakkasivat kokonaan järjestämästä sitä.

Siispä yksinkertaisimmillaan esim. näin: Tee mainokset, jossa mainitset tapahtuman nimen ja luonteen sekä kokoontumispaikan ja -ajan. Voi olla fiksua tehdä tapahtumasta kuukausittainen ellei peräti viikottainen, niin osa porukasta tajuaa tulla paikalle ilman laajaa mainontaakin. Sitten kun ihmiset ovat kokoontuneet, lähdetään liikkeelle. Toisinaan jonkun pitää ottaa ohjat käsiin, mutta usein porukka tajuaa myös itseorganisoitua. Paremmat ohjeet CM:n järjestämiseen osoitteessa http://kulma.net/liikennekampanja/cm/ohjeet.html.

Mitään laitonta tai edes poliisille ilmoitettavaa Critical Massissa ei ole (silloin kun mukana on pelkästään pyöräilijöitä ja liikennesääntöjä noudatetaan).

Hatshoe

Jep. No. Otettaisko ens kerraksi elokuun vimppa perjantai? Meinasin ehdottaa heinäkuuta, mutta silloin on Puntala. Tiedottaahan voi tästä lähin muun muassa täällä. Mä teen julisteita.

Hatshoe

Tiesinkin kyllä että niitä voi järjestää kuka vaan, mutta mietin just sitä, että onko Turussa joku vakiintunut taho joka niitä järkkää. Hyvä näin.

kuka tahansa

Kyselen vielä, ovatko jotkut muutkin vielä aikeissa järjestää jotain. Tai siis lähetän linkin tähän viestiketjuun.