Klubi yrityssaneeraukseen!

Aloittaja Dead sun rising, 09:50:42 - 05.06.2015

« edellinen - seuraava »

salozka

No niin, saas nähä mitä tuleman pitää taas.

Ja alakerran viinibaarimeininki tällä hetkellä, juu ei. Ymmärrän silti pointin että halutaan muutakin kuin "rokkiväkeä", mut joku räväkkä pubimeno toimis varmasti paremmin :)




papu


mirosol

Niinno. Mites tää nyt sit enää eroaa Kilta/Säätämö-kombinaatiosta? Sehän oli toimiva konsepti vuosikaudet. Ellei jopa toimivin mitä tossa tilassa on ollut.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

karol

#36
Lainaus käyttäjältä: mirosol - 19:01:26 - 06.04.2017
Niinno. Mites tää nyt sit enää eroaa Kilta/Säätämö-kombinaatiosta? Sehän oli toimiva konsepti vuosikaudet. Ellei jopa toimivin mitä tossa tilassa on ollut.

Ilkka Nummisto vielä pokeksi, niin paketti on valmis.

Dead sun rising

Ja taas mennään...

Lainaa
Liveklubi Gongia pyörittävä yhtiö on haettu tällä viikolla konkurssiin. Keikoille koitetaan järjestää korvaavia paikkoja ja aikoja.
http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3975610/Liveklubi+Gong+sulki+ovensa++keikoille+yritetaan+jarjestaa+korvaavia+paikkoja

Ei ole hyvä uutinen, onhan siellä tullut käytyä ja jatkossakin varmastikin olisin.

papu

Harmi. Itehän en oo Gongin aikana käynyt, kuten en oikeen missään muuallakaan. Mut sen verran mitä on ohjelmaa seuraillut, ni kohennus tarjonnassa kyl verrattuna viime vuosiin ollu tässä. Mut jos se ei rahahanojen vartijoille riitä ni hankalampi homma :-\

karol

Kevään 2017 omistajanvaihdoksen jälkeen en varmasti käynyt kertaakaan, mutta seurailin kyllä, että hyvinkin säännölliseen toimintaan paikka pääsi. Esiintyjät eivät kiinnostaneet pätkääkään, mutta toivoin, että toiminnan vakiintumisen myötä sinne voisi joskus tulla jotain kiinnostavaakin.