Klubi yrityssaneeraukseen!

Aloittaja Dead sun rising, 09:50:42 - 05.06.2015

« edellinen - seuraava »

SikiönLähdettäjä

Paska homma. Ohan siellä tullut nähtyä monta hienoa keikkaa TKU passivesta napalm deathiin. Tänään vielä sairaalloisen pahaa menoa ja oloa <3

Dead sun rising

Hmmm... no, haluan olla optimisti, jos vaihtoehto on: ei Klubia ollenkaan. Tarkennuksena lähinnä tuo Merimaan mukana olo, mutta tuskin hän bändejä sinne buukkaa. Siis jos miettii Ruisrockin taiteellista kunnianhimoa...
Jos antaisivat bändibuukkaukset tuonne Solinan suuntaan, niin sitten vaikuttaisi hyvältä.

Lainaa
Juhani Merimaa mukana pelastamassa Turun Klubia
Kulttuuri | Turun Sanomat | 11:49 | 0
Jaa artikkeli:

Konkurssiin ajautunut Turun Klubi on saanut koalition pelastamaan live-toiminnan jatkumisen klubin tiloissa.

Pelastusjoukoissa on tunnettuja musiikkialan ammattilaisia. Mukana ovat Tiketin omistaja Mirva Merimaa, turkulaisen Solina Recordsin toimitusjohtaja ja perustaja Tom Riski, Tiketin luova johtaja Lauri Levola, Tavastia-klubin ja Ruisrockin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, Tavastian ravintolatoimenjohtaja Nina Hartikainen, Tampereen Klubin ja Pakkahuoneen tuotantopäällikkö Alex Regan sekä konsultin roolissa Turun Klubin aikaisemmat vetäjät Tero ja Kimmo Viikari. Kiinnostuksensa lähteä pelastustalkoisiin on tuonut esiin useampi turkulainen taho ja lisää paikallisia toimijoita toivotaan mukaan.

Viesti sekä yleisöltä että musiikkialan ammattilaisilta on ollut selkeä, kaupunki tarvitsee oman Turun Klubin kokoisen keikkapaikkansa, jotta turkulaisen live-musiikin kenttä ei näivettyisi. Turun Klubilla on pitkä historia ja moni on kokenut talossa ikimuistoisia keikkaelämyksiä, ja tulee kokemaan jatkossakin.

Uudelleenkäynnistystyön aloittaa juuri perustettu Turun päivä ja yö Oy, joka saatuaan anniskeluoikeudet pyrkii aluksi takaamaan Turun Klubilla jo myynnissä olevien tapahtumien toteutumisen.

Ennen uuden klubin avaamista yritys hakee klubille vetäjän. Haussa on monipuolisesti kulttuurin ja etenkin musiikkialan tunteva edustaja. Haku tehtävään on avattu.

Yrityksen kerrotaan aloittavan toiminnan Turun Klubin tiloissa uudella nimellä vielä tämän vuoden puolella. Uusi klubi tulee jatkamaan live-toimintaa monipuolisesti, ottaen musiikin lisäksi mukaan vahvemmin myös muut taiteenhaarat.

papu

Tulosvastuullinen vetäjä hakusessa. Siis mitä vittua nää "tukijoukot" sit tässä tekee?

mirosol

Lainaus käyttäjältä: papu - 00:59:42 - 14.10.2015
Tulosvastuullinen vetäjä hakusessa. Siis mitä vittua nää "tukijoukot" sit tässä tekee?

Rahaa?
+m
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

Samppa

Lainaus käyttäjältä: mirosol - 07:35:57 - 14.10.2015
Lainaus käyttäjältä: papu - 00:59:42 - 14.10.2015
Tulosvastuullinen vetäjä hakusessa. Siis mitä vittua nää "tukijoukot" sit tässä tekee?

Rahaa?
+m

Saapahan nimen esille..  :)

Turbourpo

Minua ei haittaa kuka sitä Klubia vetää kunhan porukat löytävät paikalle. Turun keikkapaikat ovat kuitenkin vähissä ja Klubila on tullut kuultua hyviäkin keikkoja.

karol

1981:stä ja monesta muusta tuttu Janne Kiviniemi on valittu Turun Klubin uudeksi vetäjäksi. Itse pidän valintaa oikein hyvänä, hän tuntee eri skenejä varmaankin aika laajasti jne.

http://www.rumba.fi/uutiset/turun-klubin-uusi-pyorittaja-selvilla-tuttu-kasvo-kaupungin-yoelamasta-vetovastuuseen/


Samppa

Tosi mahtavaa että jäbä joka tuntee Turun vitun hyvin, on valittu tähän Jess 8) 8)

Dead sun rising

Jahas, vai että Gong...
Lainaa
Turun tapahtuma- ja musiikkikentällä kumahtaa, kun uusi live-klubi Gong avaa ovensa torstaina 28.1.2016. Turun Klubin paikalle Humalistonkatu 8:n porttigongiin nouseva Gong tulee tarjoamaan live-elämyksiä ja kiinnostavia klubikonsepteja moneen makuun. Kahdessa kerroksessa toimivan live-klubin alakertaan katutasoon avautuu itsenäinen seurusteluravintola Bar Vino, jonka asiakkaat pääsevät nauttimaan laajasta ja vaihtuvasta viini- ja olutlistasta.

...mikäpä siinä, mutta ei kyllä alkuvuoden keikkatarjonta kauheasti poikkea vanhasta Klubista hyvässä tai pahassa. Ei yhtään must-see hommaa, mutta parit ihan menettelevät. Ainoa joka saattaisi heti alkuun ylittää visiteerauskynnyksen on vasta huhtikuussa Käpin ja Paalasen keikka. Uteloittaisi tsekata mesta jo aiemmin, mutta ei kyllä vielä noilla tarjouksilla.

Lainaa
Gongin tähän mennessä julkistetut keikat vuodelle 2016:

To 28.1. Mikael Gabriel
Pe 29.1. Steve 'n' Seagulls
La 30.1. Turku Modern Winter Conference 2015S
To 4.2. Sea + Air,Anniina Auf
Pe 5.2. Ronya, Milja Inkeri
La 6.2. Hola Ghost (DK), Lost Boots, The Shrieks
La 6.2. Olavi Uusivirta
Pe 12.2.- La 13.2. Turku Saatanalle IV
Pe 19.2. Eevil Stöö
La 20.2. Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen
La 20.2. Raappana
Pe 26.2. Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet, Matti Johannes Koivu
La 27.2. The Hearing, Solano + Profettes
La 27.2. Maj Karma
Pe 4.3. FreeRap
La 5.3. Reino Nordin
Ke 9.3. Saul Williams (USA)
Pe 18.3. Jätkäjätkät
Ke 23.3. J. Karjalainen
Pe 1.4. RRäyhää Tour 2016: Pekko Käppi ja K.H.H.L, Antti Paalanen, Esko Järvelä Epic Male
La 2.4. Maija Vilkkumaa
Pe 8.4. Mira Luoti
La 9.4. Aivovuoto, DJ Kridlokk, Tuuttimörkö
La 16.4. Tommy Cash, Adi L Hasla
Ke 20.4. Ismo Alanko
To 21.4. I Walk the Line, 1981
Pe 22.4. Mira Luoti
La 7.5. The 69 Eyes

Ps. Kai nyt tajuavat Gong-bändin buukata!? Avajaisiinhan se olisi pitänyt...

mirosol

..ja punkkiakin on tarjolla jo heti huhtikuussa...
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

Puuha peten lippa lakki

Freerappi ja IWTL/1981 keikat kiinnostaa mutta eipä tuota paikkaa mua varten oo pystyyn pistetty. Äkkiä veikkaisin, että noilla nimillä saadaan homma käyntiin ilman aivan käsittämätöntä päänvaivaa. Punkkia voi tulla fiilisteleen 27.1. kun on käsittääkseni viimiset Klubin nimellä järkättävät bailut. Tai ainakin facebookissa oli vielä järjestäjänä Turun Klubi mutta sehän nyt ei kovin virallinen tiedonlähde ole.

Turbourpo

Hola Ghost ja Lost Boots helmikuussa !  :)

Dead sun rising

Onkohan tämä nyt enää edes todellista...

Lainaa
Gong peruu keikat – ja käy neuvotteluja jatkosta
Helmikuussa toimintansa aloittanut tapahtumatalo Gong on peruuttanut kaikki kesäkuun ja osan syksyn tapahtumistaan. Mirva Merimaan mukaan paikalle haetaan uutta turkulaista yrittäjää.


Live-klubi Gongiin kesäksi buukatut esiintyjät ovat ottaneet viime viikkoina yhteyttä turkulaisiin tapahtumajärjestäjiin ja etsineet itselleen kaupungista vaihtoehtoisia keikkapaikkoja.

Humalistonkadulla sijaitseva elävän musiikin talo on peruuttanut kaikki kesäkuun ja aiemmin julkistetut syksyn tilaisuutensa. Toimintaa pyörittävän Turun Päivä ja Yö Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mirva Merimaa kuitenkin kiistää, että Gongin taru olisi lopussa.

– Kesäkuun tapahtumat on peruutettu. Heinäkuussa on tulossa muutama keikka ja myös syksylle on sovittuna kiinnostavia kiinnityksiä. Peruutusten syy on perinteinen: liput eivät ole käyneet tarpeeksi hyvin kaupaksi, Merimaa toteaa.

Taustayhtiö etsii toiminnan jatkajaksi uutta turkulaista yrittäjää. Mirva Merimaan mukaan Turun Päivä ja Yö Oy käy lähipäivinä lisää neuvotteluja Gongin jatkosta.

– Toimintaa mietitään siltä kantilta, että millaista ohjelmaa missäkin kerroksessa on ylipäätään järkevää järjestää. Mutta tässä vaiheessa asiasta on vielä turhan aikaista puhua, Merimaa päättää.

Elävälle musiikille perustuvan liiketoiminnan pyörittäminen on ollut haasteellista Humalistonkatu 8:n kiinteistössä aiemmin toimineille Säätämölle ja Turun Klubille. Gongin taustayhtiö otti kiinteistössä vetovastuun viime vuoden lopussa.

http://www.ts.fi/kulttuuri/2681895/Gong+peruu+keikat++ja+kay+neuvotteluja+jatkosta

Ps. Laskisivat kaljan hintaa, niin sinne voisi joku jäädäkin keikan jälkeen, ilmainen vinkki.

Puuha peten lippa lakki

Oon varmaan sanonu tän monta kertaa mutta sanon uudestaan: ei siellä viihdy. Klubin Kolo-tiloissa tuli käytyä kesäsin pelaamassa kikkeriä ja juomassa halpaa kaljaa. Muutenkin tuli pyörittyä paljon siellä. Sen jälkeen kun ne narikkasekoilut tuli oon käyny vaan keikoilla satunnaisesti.