Tohtori Koira - Mitä Sieltä Tulee LP/CD/DIGI

Aloittaja papu, 18:47:11 - 26.12.2014

« edellinen - seuraava »

Samppa

Lainaus käyttäjältä: papu - 11:27:06 - 05.02.2015
Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 09:23:54 - 05.02.2015
Lainaus käyttäjältä: papu - 16:12:58 - 04.02.2015
Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 16:06:22 - 04.02.2015
Lainaus käyttäjältä: papu - 11:34:28 - 04.02.2015
Lainaus käyttäjältä: papu - 19:47:37 - 03.02.2015
Siinä välissä toki dailyyn istumaan 8)
Vois pitää semmosen tohtori koira -fanitapaamisen dailyssä äxän keikan jälkeen :)
No onnistuisko tähän samaan ympätä semmonen "velkojen takaisin maksu käyttäjälle nimi merkki Puuhan Peten Lippa Lakki" -tilaisuus?  8) Tarvin tän levyn saatana.
En mä oo sulle mitään velkaa, hoida ite omat perintätilaisuudet :)
En mä oo niin väittänykkään. Vai yksinkö aattelit deilissä istua?  ???
:)

Roba lopeta itku just maksoin sulle ättänä..! Väitelääks taas vai painitaaks suoraan.. :D

Puuha peten lippa lakki

Joo, velkojen takaisin maksu tilaisuus käyttäjälle nimi merkki puuha peten lippa lakki -tilaisuus onkin peruttu. Melkeen kaikki makso jo velkansa, eli saan ostettua tämän levyn joka on melko varmasti yksi vuoden parhaista julkaisuista!

papu

Mut fanitapaaminen edelleen voimassa äxän keikan jälkeen dailyssä :)

papu




papu

LainaaVuonna 2009 perustettu Tohtori Koira on käynyt äänittämässä debyyttinsä Turussa (Bunker Amp -studio/Blast Of Silence Records). Bändi väittää olevansa "Turun paras ei-turkulainen bändi" mutta se on ainakin selvää että Tohtori Koira on reippaan suoraviivainen 77-punkkia hardcore-särmällä sorvaava porukka. Vaikka bändi ottaa punkin perinteen mukaisesti kantaa vähän joka suuntaan (Maajussi, Vihreät, Muna pystyssä maata puolustaan), jannuilla on varaa ottaa myös löysin rantein (Paska renkutus).

Tohtori Koiran riekkumisessa parasta on reipas asenne, joka ei kuitenkaan ole ryppyotsaista saarnaamista. HC-kaahauksen lähteille pyrkivät kiireiset viritykset lähtevät liikenteeseen todella kipakasti. Humoristinen tyyli ei kuitenkaan ota tuulta alleen, Leijona? ja Iloinen naapurusto jäävät kiihkeämmän punkituksen jalkoihin. Muna pystyssä maata puolustaan lienee kiekon tiukin julistus ja hardcore-huudatukset kuten Vihreät ja Taivas varjele (Mikä sieltä tulee) ovat silkkaa rähinän riemujuhlaa. Tosin kokonaisen albumin mitalle viisut alkavat käydä vähiin ennen viimeistä kiekausta. Levyltä olisi aivan hyvin voinut saksia pois pari rikkaruohona rehottavaa rallia.

Tohtori Koira ei vielä ole tasolla, jolla noustaan Kakkahätä-77:n ja Nyrkkitappelun rinnalle mutta bändillä onkin selkeästi hardcoreen viettävää poltetta. Tutustumisen arvoinen orkesteri, jos pidät hieman kiireisemmästä punk-menosta.
http://www.mesta.net/review/tohtori-koira-mita-sielta-tulee/

Näköjään jääny toi mun letkautus elämään ja nyt bändin suuhunki tungettu :P


danne

Saatana ku nykyään ei voi rauhassa lukea yhtäkään levyarvostelua suomalaisesta punkrock-bändistä ilman et tota yhtä bändiä mainittais..

papu

Kuuntelen just tuoretta tohtori koiraa. Ostelkaas noi "vanhat" älppärit ny pois :P