Viimeisin KOVAA kolahtanut bändi?

Aloittaja jankke, 08:05:58 - 21.06.2011

« edellinen - seuraava »

mirosol

Voi olla. Mut ne samat levyt tulee ihan just postissa vinyyleinä kuitnekin :)
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.

egge

Utah U. Phillips ja (Joe Hill's Sånger LP:n aikainen) Mora Träsk, nämä molemmat ovat soineet melkein päivittäin viime aikoina! Toi Mora Träskin löytäessä oli kyl vitun hyvä fiilis, ne kun rupes myöhemmin tekeen lasten lauluja niin määhän oon skidinä kasvannut Mora Träskin tahdissa tietämättä ikinä mitään niitten poliitisesta kamasta!

Täsä pari esimerkkiä:
Mora Träsk - Vi ska sjunga
Utah U. Phillips - Hallelujah, I'm a bum



egge


Vekenator

C.C.C.C!!!!

Tilasin bändin neljän cd:n Early Years boksin ja voihan vittu kun kolahteleekin! Kyseessä oli (ilmeisesti hajonnut jo) siis legendaarinen Japanilainen psykedeelistä-noisea tuottava yhtye. Aivan mahtavaa tavaraa jossa tapahtuu koko ajan jotain. Eilen illalla kuuntelin korvalapuilla nukkumaan mennessä ja täytyy sanoa, että tää bändi saa aika todella hypnoottisen olotilan. En löydä yhtäkkiä tuolta levyltä biisejä youtubesta, mutta tämä biisi antaa aikalailla osviittaa mikä on meininki:

C.C.C.C. - Loud Sounds Dopa [Part 1 of 2]

Samaan syssyyn tilasin myös MILITIAn Power, propaganda, production! levyn joka kolisee myös aivan täysillä. Varmaan vuoden kovimpia levyjä näissä meiningeissä. Belgialaista anarko-industrialia. El-Ejecutorin ainakin kannattaa tsekkailla tää levy. Neubauten diggarina myös arvostat aivan varmasti. Aika easy-listening meininkiä loppupeleissä, mutta tykkään tän levyn tunnelmasta tosi paljon.

Militia - Power To The People

niilo pielinen


Tomorrow's Gift - Tomorrow's Gift - 1970 (germany)

Oli vielä viime viikko mulle tuntematon bändi, pari kerta kuullu, ny vähä syvempi kuunteleminen, iha loistava levy. Enemmä proge ku ''krautrock'', ei mitään jumittavaa motorikia, vaa psykedellinen proge, huilu, kosketin, kova basso/rummut meno, etc. Vaihteleva meininki, ja kova zekoilu. Helvetin hyvä naislaulu, josta tulee Coven mieleen.
Tää soi varmasti monta kerta lähiaikoina. Luulisin et vois toimia hyvin El-ejecille ja Vekelle, mut ne on varmaa tienny bändistä jo vuosia :)

Täst biisist puuttuu 4min rumpusoolo ja outro, ja se on näin jo kova...
Tomorrow's Gift - The First Seasons After The Destruction (1970)


...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

mögälix



salozka

Nyt on Vekenatorilla kovaa settiä!

Mary

Leatherface! Oon aina tykänny kyseisestä bändistä mutta niiden keikka Klubilla oli yks pitkä hittibiisi  :D En muista milloin olis viimeeksi joku bändi kolahtanu sillai. Nosti kyllä sijoitustaan lempibändieni joukossa ehdottomasti sen keikan jälkeen.

Tää ei ole niiden oma biisi mutta ihan helvetin hyvä anyway :)

Leatherface - Hops And Barley


Könä

Death Toll 80k
Raw Noise
Deadsunrise
Misery
Sick Of It All


neljä näistä on kolahtanu ns uudestaan.



papu

Lainaus käyttäjältä: arpakynttilä - 13:29:05 - 09.03.2012
RÄJÄYTTÄJÄT
Ite nihkeilin tän kanssa kauan, mut keikka sai toisiin aatoksiin. Olihan tuo hyvää rokkia. Toisaalta ihan joka keikalla ei välttis moista show-meininkiä jaksais kattella ehkä..