Pinkkimusta blokki Prideilla

Aloittaja art_core, 19:32:01 - 11.09.2014

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

art_core

20.9.2014 klo 14.00 Lähtö Turun taidemuseolta, osoite Aurakatu 26.

Vapaus valita, oikeus olla. Kapitalismi ja assimilaatiopolitiikka eivät ole meidän valintamme! Meidän valintamme on tietoinen taistelu näitä vastaan, sillä ilman sitä yhteiskunnassa on todellista tilaa aina vain niillä, joilla on valtaa. Haluamme vallan omista kehoistamme ja omista ihmissuhteistamme takaisin itsellemme aivan yhtä lujasti kuin haluamme vallan muusta elämästämme takaisin itsellemme. Sitä halusivat jo Stonewall Innin mellakoitsijat vuonna 1969. He olivat kodittomia nuoria, eivät vain valkoisia homoja vaan suuri osa värillisiä, aktiivisimmat transsukupuolisia naisia ja transvestiitteja, ja he olivat täysin kyllästyneitä poliisin ja muun järjestelmän mielivaltaan, kuten olemme mekin.

Pinkkimusta blokki on anarkistinen, feministinen ja antirasistinen mielenilmaus. Siihen on tervetullut sukupuoleen, seksuaalisuuteen, etnisyyteen, ikään,yhteiskuntaluokkaan, varallisuuteen, ulkonäköön, kehoon ja terveydentilaan katsomatta jokainen, joka kunnioittaa sukupuolten ja seksuaalisuuksien moninaisuutta eikä suvaitse saati harjoita rasismia, seksismiä, homo-, bi- tai transfobiaa eikä muutakaan syrjintää.

Kysymykset ja ehdotukset osoitteeseen mustapinkkiblokki at gmail piste com. Jos on asia, joka koskee enemmän Pridea yleisesti (esim. käytännön järjestelyt, minkäänlaiset huolet niistä), voi olla mielekästä ottaa yhteyttä suoraan turkupride.kordinaattorit at gmail piste com, mutta tapahtumasivulle postaamalla muutkin samaa miettineet huomaavat keskustelun nopeimmin.