pe 22.8. Brinkkalan piha: Bill Moray & Bill, Vindi Karlos, Guggenheim-projektz

Aloittaja kuka tahansa, 02:39:33 - 14.08.2014

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa

Perjantaina Brinkkalan pihalla (sateen sattuessa Kirjakahvilan sisällä) monimuotoista omaleimaista popmusiikkia kolmen yhtyeen toimesta. Soitot alkavat klo 20. Tapahtuma on ilmainen.

Fb: http://www.facebook.com/events/305963982907782

Bill, Moray & Bill

Surrealistista, harkittua ja välillä sopivan kuritonta popkoukullista musiikkia soittava duo Turusta. Keikkoja bändi on soittanut vuodesta 2010 lähtien yli 70 Suomen lisäksi mm. Ranskassa, Espanjassa ja Yhdysvalloissa, festareilla, klubeilla, purjehdusveneissä, Ilmiö-festivaaleilla ja Kallio Block Partyssa sekä Art Goes Kapakassa. Julkaisuja takana on kolme omakustanne-EP:tä ja neljäs ilmestyy Bandcampiin hyvinkin pian!

www.facebook.com/billmoraybill
http://billmoraybill.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=7erMRIHY9zM#ws

Vindi Karlos

Vindi Karlos on Ville Suopajärven (Puiset heilat) ja Jukka Hervan (Barry Andrewsin Disko) muodostama duo, jonka musiikissa yhdistyvät muun muassa kauniit pop-sävellykset, rokki, vitsit ja kummitusjutut. Nykyisin Turussa vaikuttava yhtye perustettiin vuonna 2000 Rovaniemellä ja uudestaan vuonna 2007 Jyväskylässä.

http://soundcloud.com/vindi-karlos
https://www.youtube.com/watch?v=q_H7-fEzcsM#
https://www.youtube.com/watch?v=ZV2vGNiTbP0#ws

Guggenheim-projektz (TRE)

Guggen ei ole miljoonia maksava museoprojekti, vaan kahden katusoittajan, Helgen ja Vermeerin, yhteinen taival. Tarinan mukaan he ovat lähtöisin maasta, jota hallitsevat tulppaanimeret, tuulimyllyt ja puukenkäiset lapset. Heidän musiikillisena genrenä voi pitää jo edellä mainittua katusoittamista, johon yhdistyvät omat haikeat ja pirteät laulut - laulut tästä, ja ehkä myös jostain toisesta elämästä.

http://guggenheim-projektz.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=XHdst-bEwA0#ws
www.facebook.com/guggenheimprojektz


kuka tahansa