Turun kaupungin puutalojen myynti estettävä

Aloittaja Vekenator, 12:25:20 - 12.08.2014

« edellinen - seuraava »

Vekenator

"Turun kaupungin omistama TVT Asunnot Oy on kertonut julkisuudessa luopuvansa vuokraamistaan puutaloasunnoista ja laittavansa ne myyntiin. Vuokrasuhteita on jo irtisanottu ja lisää häätöjä on tulossa.

Puutalopiha on yhteisöllinen asumismuoto, jossa on yhteinen pihapiiri ja jossa naapuriapu toimii. Puutaloasunnoissa asuu kaikenikäisiä ja niissä järjestetään yhteisiä pihatapahtumia ja talkoita. Oikeus viihtyisään puutaloasumiseen on kaikilla, ei vain varakkailla.

Olemme huolissamme paitsi vuokralaisten oikeusturvasta myös Turun kaupungin asuntopolitiikasta sekä asukkaiden oikeuksista ja päätöksenteon salassapidosta Vaadimme avoimuutta asukkaita koskevaan päätöksentekoon ja asukkaiden oikeuksien kunnioittamista.

Me allekirjoittaneet vastustamme kaupungin asunto-osakeyhtiö vuokrapuutalojen myymistä ja vaadimme jo tehtyjen myyntipäätösten purkamista.

Pro Hellahuone

Turku"

http://www.adressit.com/turun_kaupungin_puutalojen_myynti_estettava

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://yle.fi/uutiset/turun_kaupungin_asunto-osakeyhtio_harkitsee_puisista_vuokrataloista_luopumista/7221709

http://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/630235/Luopuuko+TVT+puutaloista

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Addressi allekirjoitettu.