ke 7.5. Rekisteri: Gas Chamber(usa), Umpio, Yleislakko, Anal Barbara

Aloittaja papu, 15:27:49 - 15.04.2014

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Vekenator

Häää?! Jumalauta ku luvataan, että POWERVIOLENCE ni ootin kunnon möykkää, mutta tuo oli tosiaan tommosta Callisto hinailua ja postrokki paskaa. Rumpali näytti niissä hitaissa kohdissa siltä ku ois ollu kolmas rumpukapula perseessä.


Puuha peten lippa lakki

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 13:28:46 - 08.05.2014
Häää?! Jumalauta ku luvataan, että POWERVIOLENCE ni ootin kunnon möykkää, mutta tuo oli tosiaan tommosta Callisto hinailua ja postrokki paskaa. Rumpali näytti niissä hitaissa kohdissa siltä ku ois ollu kolmas rumpukapula perseessä.
Tuo on nimenomaan se syy minkä takia mää en luota genreihin tai niitä viljele. Jokainen kokee musiikin omalla tavallaan ja se on se mikä määrittelee, että miltä se kuulostaa. Meikä tykkäs just sen takia, että ne callisto kohat yms. tuli ihan härskisti yhtäkkiä. Samalla lailla taas tuli erikoishevikohat yhtä härskisti keskeen jonku homosteluriffin!

ps. powerviolence on genremääritelmänä mitäänsanomaton. Vähä niinkö joku blackened neocrust jeejee

Vekenator

Lainaus käyttäjältä: Puuha peten lippa lakki - 13:47:04 - 08.05.2014
ps. powerviolence on genremääritelmänä mitäänsanomaton.

No tää on kyllä ihan totta kieltämättä...

arpakynttilä

Meikään iski kyllä Gas Chamber hyvin! Anal Barbara oli myös mahtava nähdä ekaa kertaa.

torre

juu ei tod vastannu munkaan odotuksia powerviolencesta. tykkään kylläkin hyvästä post-rockista, niin noi kohdat ei haitannu. onkohan post-rock ainoa genre mihin vekellä on noin vahvat tunteet, aiemminkin joskus muistaakseni örähtäny siitä? :D

kuka tahansa

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 13:28:46 - 08.05.2014 Jumalauta ku luvataan, että POWERVIOLENCE ni ootin kunnon möykkää, mutta tuo oli tosiaan tommosta Callisto hinailua ja postrokki paskaa. Rumpali näytti niissä hitaissa kohdissa siltä ku ois ollu kolmas rumpukapula perseessä.

No hitto, tämän kun olisin tiennyt niin olisin kahta kovemmin yrittänyt päästä paikalle. Powerviolence-määritelmän takia en sitten jaksanut edes tsekata bändiä netissä. Oih, homostelua rumpukapula perseessä! <3

papu

Te voitte tulla porukalla hakkaamaan mut ku mä laitoin sen powerviolence-määrittelyn tohon  :'(

salozka

Oli kivaa, ja plussaa siitä et arkena keikat aikasin! Näin on hyvä, jos herätys on puol seiska :)

Anal Barbara: just loistava sylkäisy, neroa se jakkaran raastaminen lattiaan.
Yleislakko: on kyllä tätä nykyä takuuvarma esiintyjä. Vaikkei arkikeikalla nyt silleen riehuakaan, niin oli ilo seurata.
Umpio: Sama tässä, aina mielenkiintoista seurata, et miten ne äänet syntyy, jotenkin hypnoottista.
Gas Chamber: genre mikä tahansa, niin ei ollut kyllä mun juttu yhtään. Rasitti vaan se vaihtelevuus, vaikka toki oli hyviä yksittäisiä kohtia ja taitavia soittoniekkoja.



papu