Kannabis-ketju

Aloittaja kuka tahansa, 02:18:21 - 09.03.2014

« edellinen - seuraava »

kuka tahansa

Tämä on kyllä taas niin käsittämätöntä:
http://m.ts.fi/i/604691?fb_action_ids=10152756001537334

"Alai­käi­sen huu­me­myön­tei­nen pu­keu­tu­mi­nen riittää po­lii­sil­le pe­rus­teek­si tehdä nuoresta las­ten­suo­je­luil­moi­tus. Var­si­nais-Suomessa tämä on va­kiin­tu­nut poliisin nor­maa­li­käy­tän­nök­si."


Puuha peten lippa lakki

Poliisi-setä ei ilmeisesti ole kuullut provosoinnista. Itse ainakin olen mainostanut nahkatakin rinnuksessa n. 15-vuotiaasta asti, että "REHAB IS FOR QUITTERS", vaikka enhän mää mitään huumeita ollut edes nähnyt tai oikeen alkoholiakaan käyttänyt. Se oli vaan hauskaa. Äidinkin mielestä oli ihan hauska juttu, se sentään on koko elämänsä tehny nuoriso-, päihde- ja mielenterveystyötä.

Kannabiksesta en kyllä oikeen osaa sanoa hirveesti. Hyvähän sen laillistaminen ois lääketieteellisestä näkökulmasta ja varmasti monesta muustakin näkökulmasta. Tekopyhyydessään uivien hippien ja ärsyttävien vastaanämpyttäjien ristivouhotus vaan oksettaa aika paljon ja sen vuoks en enää jaksa edes kuunnella keskusteluja aiheesta kun niissä argumenteissa tuntuu aina jäävän ne faktat pois, jotka on omaa näkemystä vastaan.

Wannabeekrusti

Nyt on kyllä paternalismi mennyt pikkasen liian pitkälle. On ittelläkin tommoset lehti korvakorut (koska ovat hienon näköset) ja on liivissä piirretty Kromosomin levynkannesta se oksentava sekakäyttäjäkrusti, vaikka en pahemmin hamppua käytä (paitsi niitä siemeniä ruuanlaittoon) ja lääkkeisiin en koskiskaan. Tosin noi on taas ton Aro Heinilän touhuja, hemmetti mikä äijä sekin.
Ja joo toi kannabis keskustelu on kyl vähän mitä on, kun hamppumarssilla väittävät että hamppu hoitaa syövät ja muut ja valistajat väittää että parista jointista joutuu jo ihan vierotuskuntoon, ei jaksa semmosiin ottaa kantaa oikeen.
Saman tien vois kyl alkaa ilmottaa noista fuckin' Jack Daniels paidoista kun ovat alkoholimyönteisiä :D

Wannabeekrusti

Poliisille tulisi myös ilmoittaa Marimekon Unikko kuvioisista tuotteista. Ihmiset joilla on esimerkiksi unikko käsilaukku tai verhot varmasti vetävät unikon siemeniä...