TVO tiedottaa!

Aloittaja papu, 20:49:28 - 17.02.2014

« edellinen - seuraava »

papu


papu



Terassitorstai 2018

TVO:n terassilla, legendaaristen tiilikasojen keskellä, kuullaan jälleen kesäisiä ilmaiskeikkoja torstai-iltaisin kesä-, heinä ja elokuussa.

Haemme innostuneita bändejä soittamaan. Emme valitettavasti pysty tarjoamaan keikkapalkkiota. Sen sijaan tarjoamme mainiot puitteet keikan soittamiseen, ruokaa sekä muutaman virvokkeen.

Heräsikö kiinnostus? Tägää bändis kommenttikenttään. Julkaisua sopii myös jakaa kiinnostuneille.

Voit toki olla yhteydessä tuotantotiimiin myös sähköpostitse: ohjelmapaallikko(ät)gmail.com

papu


papu


papu


papu


papu


papu


papu


Dead sun rising

Kertoipa Papu äsken huolestuttavia asioita TVO'sta radion uutisissa.

Onko tilanne paha vai tosi paha?

papu

No joo. Ei oo oikeen näistä viittitty huudella. Tietyt asiat vaikuttaa, mut nyt alkaa silmukka kiristymään. Mut ei vielä tosi paha siis, on toivoa. Harmi kun tuo turkkarin juttu on maksumuurin takana:

https://www.ts.fi/kulttuuri/4497404/Turun+legendaarisen+vaihtoehtorockin+paikan+TVOn+toiminta+vaakalaudalla++syyna+pitkaaikaiset+vuokrarastit

karol

TS:n juttu Facesta kopsattuna:

"KULTTUURI Turun Sanomat
Jaakko Mikkola

Turun yliopiston varsinaissuomalaisen osakunnan tilat ovat olleet 1960-luvulta lähtien yksi kaupungin vaihtoehtokulttuurin keskuksista. Vuonna 2010 pitkäaikaiset tilansa Ylioppilastalo C:n kellarikerroksessa menettänyt TVO saattaa olla pian jälleen taivasalla.
TVO:n ohjelmapäällikkö Paavo Vuoristo vahvistaa kaupungilla liikkuneet huhut, joiden mukaan vuokrasopimus nykyisiin tiloihin Köydenpunojankadulla olisi vaakalaudalla.
– Tilanne on vielä aivan kesken, mutta sellainen uhka todella on olemassa. Syy on ihan ymmärrettävä, sillä yhdistyksellä on roikkunut pidemmän aikaa vuokrarästejä vuokranantajan suuntaan, Paavo Vuoristo kertoo.
Hän ei halua kommentoida rästien tarkkaa määrää, mutta toteaa kyseessä olevan sen verran suuren summan, että vapaaehtoisvoimin pyörivä organisaatio ei pysty lyhyessä ajassa yksin niitä hoitamaan.
Vuokranantaja on rauhoittanut tilanteen siksi aikaa, että osakunta voi käydä neuvotteluja TVO:n tukisäätiön kanssa.
– Asiasta neuvotellaan maaliskuun alussa. Tilanne kuitenkin siltä osin täysin auki, eikä jatkosta voi sanoa sen enempää, Paavo Vuoristo toteaa.
Vuoristo haluaa erikseen korjata huhupuheista syntyneet väärinkäsitykset, joiden mukaan TVO:n toiminnan vaarantuminen olisi nykyisen vuokranantajan syytä.
– Hän on yksityishenkilö ja ollut vuosien varrella suuntaamme todella joustava. Toiminnan vaarantamisen sijaan hän on paremminkin mahdollistanut TVO:n jatkoa joustavuudellaan. Kyllähän sen ymmärtää, ettei hän voi ikuisuuksiin odottaa."

papu

Kopsataas tääki tänne:

LainaaTVOn tilanteesta liikkuu monenlaisia huhuja ja elämmekin epävarmoja aikoja. Jatko Köydenpunojankadulla on vaakalaudalla rahahuolista johtuen. Vuokria on rästissä ja taloudellisen tuen saaminen yhdistyksen tukisäätiöltä on tällä hetkellä työn alla. Pelkällä keikkatoiminnalla yleishyödyllinen yhdistyksemme ei ole pysynyt plussan puolella. Vuokranantajalta olemme saaneet joustoa, mutta on selvää ettei tilanne voi jatkua näin kenenkään kannalta.

Sovittuja keikkoja ei kuitenkaan ole peruttu eikä toiminta ole loppunut tai loppumaisillaan aivan lähitulevaisuudessa. Tiedotamme tulevaisuuden näkymistä heti, kun tiedämme tilanteesta itsekin enemmän.

Sillä nyt kaikenmaailman musatietäjät jo tietäneet sanoa, että TVO on lopettanut. Eilen kun tossa tein Safkaa illan bändeille niin paikallisradiossa toimittaja tiesi kertoa myös saman. Radio kiinni. Tuollainen tekee aikamoista hallaa jo olemassaolevalle paskalle tilanteelle että kiitos siitä.

papu


papu