Lord Vicar & Mansion & Earthbound Machine 4.10 & 6.10.2013

Aloittaja Vekenator, 15:37:46 - 24.09.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

Vekenator

Lord Vicar, Mansion ja Earthbound Machine kahdelle keikalle lokakuussa:


4.10.2013 Turku, Klubi - ilta
6.10.2013 Helsinki, Bar Loose


Lord Vicar

virgo. isis. mighty mother.
scorpio. apophis. destroyer.
sol. osiris. slain and risen.

Lord Vicar on soittanut raskasta doom-metallia vuodesta 2007 lähtien. Kitaristi Kimi Kärki (ex-Reverend Bizarre, nykyisin myös Orne, E-Musikgruppe Lux Ohr ja Uhrijuhla) perusti yhtyeen, koska halusi jatkaa siitä mihin jäi aiemman raskaan orkesterinsa kanssa, klassikoiden kuten Black Sabbath, Pentagram, Saint Vitus, The Obsessed, Trouble ja Witchfinder General viitoittamalla tiellä. Doom on tässä mielessä bluesin jälkeläinen, perinteen ja uuden luomisen saatanallinen tai paremminkin dionyysinen tienristeys. Lord Vicarin musiikin olennaiset elementit ovat intensiivisyys, voima ja kokonaisvaltaisuus, ruotsalaisen soturibardin Chritus Lindersonin (ex-Count Raven, Saint Vitus, Terra Firma, nykyisin myös Goatess) lauluilmaisussa tärkeintä on aito kontakti yleisöön, tunteiden välittäminen yhtyeeltä yleisöön ja yleisöltä yhtyeelle. Yhtyeessä soittavat myös elämää raskaampi jyrä Jussi Myllykoski (myös Earthbound Machine) ja Englannin hienoin lahja ihmiskunnalle Gareth Millsted (ex-End of Level Boss, Centurions Ghost, nykyisin myös The Path is Clear). Jokainen esiintyminen on pieni kuolema.

http://www.myspace.com/lordvicar
https://www.facebook.com/lordvicar

Mansion

Lahkolaisorkesteri Mansion saarnaa kartanolaisten oppeja sähköisissä puitteissa.

http://weshalllive.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/mansionalma

Earthbound Machine

http://earthboundmachine.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/EarthboundMachine


EDIT: Huomasin vasta ettei tätä ole kalenterissa, joten linkitin. Hiljensin myös huutoa otsikossa. -mod.


omon

Kiinnostaa. Vois yrittää paikalle, jos olosuhteet on suotuisat. Katsotaan nyt mitä huominen tuo tullessaan.
massa × nopeus

Vekenator

HUOMIO!

Infoa illasta:

Klubin ilta on tuplabuukattu huomis illalle, eli tämän takia Doom vaihe illasta alkaa vasta klo 23:00. Sitä ennen siellä pidetään metallihelvetin järjestämä blackmetal tapahtuma.

Jos olet ostanut lipun Lord Vicar/Mansion/Earthbound keikalle, et pääse sisään klubille ennen klo 23:00. Sama koskee ovelta ostettavia lippuja.

Sekavaako? Kyllä, mutta ainakin porukka voi etkoilla pitkään hyvällä omallatunnolla ilman kiirettä :)

Ja minä vain infoan asiasta, eli don't shoot the messenger ja niin edelleen.




niilo pielinen

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 16:40:26 - 03.10.2013
HUOMIO!

Infoa illasta:
Jos olet ostanut lipun Lord Vicar/Mansion/Earthbound keikalle, et pääse sisään klubille ennen klo 23:00

No, kulttuuriravintola E8:n synttärit ekaks sit, hyvä.
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

salozka


kuka tahansa

Olikos jotain tarkempia aikatauluja, kuten monelta soitto varsinaisesti alkaa ja keiden toimesta?

niilo pielinen

Hyvin meni. Tinurin synttäribileissä oli sen verran kova meno et meni vähä myöhään. Disgrace oli siellä iha loistava, mahtava keikka, baari täynnä, ei pystyny liikkua eikä hengittää mut todella hyvä meininki. Sit ku se loppui, huomatiin et ok, klubin eka bändi on sit missattu, mansion on nähty ja nähää taas ens vkl, ja varmaa monta kerta lämpärinä iha mitä vaa doom keikalla turussa, tääl on hyvä meininki, ei mitään järkee mennää maksamaa 12e vain lord vicarille, jota on myös nähty. Se silloin kuulosti iha loogiselta, varsinki tässä rahatilanessa, mut nyt vähä harmittaa. Mut ei mitään katumista, tinuris oli tosi hyvä meininki ja paljon tuttuja.

Oliko tää sit hyvä keikka??
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

kuka tahansa

Kelpo keikat, paskat soundit. Rummut jytisivät hyvin, mutta basso jyrisi kunnolla vain Earthbound Machinella ja kitarat sitten taas eivät kellään. Niinpä myöskään Mansionin kolmesta kitarasta ei paljoa hyötyä ollut, kun yksikään niistä ei juuri kuulunut. Myös laulut jäivät paikoin täysin rumpujen alle. Joku osasi kertoa, että paskat soundit ovat Ilta-kerroksessa yleinen ongelma. Mites nyt näin?

Vekenator

Kova meininki ja paljon jengiä paikalla, mutta saundit oli tosiaan aivan perseestä. Mansionilla ei oo ku kaks kitaraa. Se kolmas soittaa kitarasynaa :)

salozka

Harmi jos paskat soundit!

Ja harmi kun tää jäikin sit loppupeleissä iteltä välistä. Ei loppunut kunto, mutta rahat kylläkin sitä Disgracea venaillessa :D Ja sittenhän se keikka venahtikin niin, että Klubin ekaa bändiä ei ois ehtinytkään. Mut Mansion sit ainakin viikon päästä :)