#SplashFascism: Vesisota rotusotaa vastaan Tukholmassa

Aloittaja Jonne, 21:44:26 - 01.09.2013

« edellinen - seuraava »

Jonne



Kuivat univormumiehet Ruotsalaisten puolueesta (Svenskarnas parti) järjestävät spektaakkelin Tukholmassa 14. syyskuuta. He järjestävät liveroolipelin, jossa koittavat matkia 30-luvun natsimarsseja. Me ajattelimme osallistua heidän larppiinsa.

Tässä on pelin säännöt:

Ruskea joukkue. Heidän päämääränä on selvitä kuivina Humelgårdenista Stureplania ja Kungsgatania pitkin Pohjoiselle Banttorgetille. Jos he onnistuvat marrssista kastumatta, voittavat he suuren Goebbels -palkinnon. Ruskean joukkueen tunnistaa helposti heidän kalpeasta ihosta, sinikeltaisista takeista, ja kuolleista silmistä.

Punainen joukkue. Punaisen joukkueen tavoite on vesipyssyillä ja vesi-ilmapalloilla kastella ruskea joukkue. Punainen joukkue voittaa Rosa Parks -palkinnon, jos he onnistuvat kastelemaan vastustajansa. Punainen joukkue kokoontuu Hötorgetilla ja sen tunnistaa sykkivistä sydämmistä ja solidaarisesta yhteenkuuluvuudesta.

Sininen joukkue. Sininenjengi tulee hurjastelemaan valkoisilla autoillaan ja heidän tehtävänään on pysäyttää punainen joukkue. Siniset sedät tunnistaa happamista ilmeistä ja huumorintajun puutteesta.

Vesisota rotusotaa vastaan alkaa klo. 12.00 syyskuun 14:sta Tukholman kantakaupungissa. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan hauskaan ja rauhanomaiseen sotaan, jossa luovahuumori ja kanssaihmisyys haastavat rotuopit ja kansalaiskaartit.

LET THE BATTLE BEGIN!

/ Nätverket mot rasism (Rasismin vastainen verkosto)

Jonne

postasin tän ja kysyisin saman tien; oisko kellään kiinnostusta lähteä tuonne turusta? vois olla kiva (antifasistinen) reissu laivalla sinne ja takas... :) ilmoitelkaa.

Puuha peten lippa lakki

Tää olis kyllä kiinnostanut mutta en kerkee koska oon vasta lauantai-aamuna takasi Turussa ja sillon pitäis jo olla kovaa kyytiä menossa Ruotsiin :/

Jonne

juu, ja mä huomasin et voimassa oleva passi puuttuu...