to 15.8. Kirjakahvilan Taiteiden yö: Lau Nau, Sysimetsä, Hei, Slow BLVD + leffa

Aloittaja kuka tahansa, 12:12:39 - 02.08.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

kuka tahansa



https://www.facebook.com/events/496976190389519

Brinkkalan pihassa torstaina 15.8. klo 20-02:

20.00 portit avautuvat, DJ

21.00 HEI (drone/ambient)
http://heiei.tumblr.com/

22.00 TAPANI SYSIMETSÄ (triphop/konefolk)
http://www.tapanisysimetsa.net/

23.00 LAU NAU (kokeellinen folk)
http://www.launau.com/

24.00 ilta huipentuu dreampop-bändi SLOW BLVD:n säestämään mykkäelokuvanäytökseen, jossa esitetään varhainen animaatioklassikko THE ADVENTURES OF PRINCE ACHMED (Die Abenteuer des Prinzen Achmed, Lotte Reiniger, Saksa 1926, 65 min).

02.00 portit sulkeutuvat

Ei pääsymaksua, ei ikärajaa.

Yhteistyössä:

GOETHE-INSTITUT
http://www.goethe.de/ins/fi/hel/fiindex.htm

URBAANI KESÄLOMA
http://www.diyturku.net/urbaanikesaloma




Kirjakahvila
Brinkkalan piha
Vanha Suurtori 3
www.kirjakahvila.org

kuka tahansa



Vekenator


kuka tahansa

Niin joo, Turun Kuolleen musiikin yhdistystä  tilaisuudessa edustaa dj K93, joka soittaa apokalyptistä folkkia ja sen sellaista!

Vekenator

Hei ei lähtenyt livenä oikeen yhtään, mutta välillä taas lähti. Sinänsä oikea, mutta kuitenkin väärä ympäristö nuin minimalistiselle huminalle. Ja esiintyminen oli vähän turhan lakonista. Voi ambienttiakin soittaa vakuuttavan näkösesti jos vähän yrittää :) Ne postrock yritys kohdat ei myöskään toiminut ollenkaan (koska postrock = paskaa) mutta parhaimmillaan ambienthommat taas kuulosti niin hyvältä, että vois testailla joskus levyltä jos semmonen tulee vastaan. Ja jos joskus tulee keikalle johonkin vähän intiimiimpään mestaan, niin menen kyllä tsekkailemaan uudestaan. Ja ois ehkä voinu olla parempi jos ois soittanut vasta toisena just siihen aikaan kun ilta rupes hämärtymään kunnolla.

Tapani Sysimetsä ei toiminut yhtään mulle ja kävin sen aikana viereisessä puistossa tsekkaamassa Macchia Neran joilla oli komeat puitteet ja valoshow ja kyllähän tätä ihan mielellään parin biisin ajan kuunteli.

Lau Nau oli yllättävänkin hyvä. En oo levyltä kuunnellut koskaan, mutta plussaa siitä, että oli selvästi biisejä eikä menny ihan kilkutteluks ja viheltelyks koko touhu mikä rupeaa ärsyttämään nopeasti nuissa uusio-hippi-folk judansseissa. Tää pitää tsekata ihan levyltäkin.

Animaatio ja säestys oli kyllä todella vakuuttava. Leffa oli todella hyvä ja hyvää oli säestyskin. Pikkasen meinas jo väsy painaa päälle, mutta jaksoin kyllä loppuun asti. Pitää ens kerralla juoda suosiolla pelkkää kahvia, niin jaksais paremmin :)