ke 27.3. Sibelius-museo: E-Musikgruppe Lux Ohr, Esa Kotilainen

Aloittaja karol, 10:21:47 - 23.03.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Turkulainen kosmisen musiikin yhtye E-MUSIKGRUPPE LUX OHR juhlistaa ensimmäisen studioalbuminsa Kometenbahn (Svart Records 2013) julkaisua esiintymällä Sibelius-museon elektronisessa illassa 27.3. E-Musikgruppe soittaa konsertissa sekä Kometenbahn-levyn materiaalia että vielä tuoreempaa musiikkia.

Konsertissa esiintyy myös pitkän linjan kosketinsoittaja sekä tunnettu progressiivisen ja elektronisen musiikin tekijä ESA KOTILAINEN, joka soittaa otteita Soiva tehdas -teoksestaan (2011).

http://soundcloud.com/e-musikgruppe-lux-ohr
www.myspace.com/luxohrkult
www.svartrecords.com/shoppe/home/1913-e-musikgruppe-lux-ohr-kometenbahn-lp.html
www.kolumbus.fi/~w493875/runningmoose/moose/presence/kotilainen/kotilainen.html

Konsertti alkaa klo 19.00.

Liput 8 €, opiskelijat 4 €.
Ennakkovaraukset: Sibelius-museo, puh. 02-215 4494

Sibelius-museo, Piispankatu 17
www.sibeliusmuseum.abo.fi

niilo pielinen

...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

Vekenator

Ääääähhh!!! Saattana. Varmaan omat roudailut ja soundcheckit menee just ton kans päällekkäin, eli en varmaan pääse paikalle vaikka tää ois kiinnostanu todella paljon :-[ :-\ Sori kun mainostan samaan topikkiin, mutta täältä voikin sitten jatkaa klubille kymmeneksi katsomaan M/S Hornbloweria. Soitto alkaa kymmeneltä. Spacerock.

niilo pielinen

Hyvä et mainostit, en ollu tiedossa tästä, en tiedä yhtään ne bändit mut voi olla kiinnostunut. Halpa on molemmat keikat, eli mikä ettei...
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

ambientwelt

Kiitos Sibeliusmuseolle, maestro Esa Kotilaiselle ja kaikille paikalla olleille E-Musikgruppe Lux Ohrin puolesta. Eilen oli huikean hieno ilta Sibeliusmuseossa. Tällaisia keikkoja lisää!

Keikan jälkeen lapsen suusta kuultua: "En mä kyllä mitään teidän musiikista tajua, mutta ymmärrän kyllä, että tämä taisi olla teille tosi tärkeä juttu". Näinpä hyvinkin...

niilo pielinen

Tämä oli iha loistava keikka.
E-Musikgruppe oli helvetin hyvää, paras keikka jota oon nähny, olisi voinut olla ainaki 30min pidempi, iha tajuttoman hyvä keikka. Ei ollu tarpeeksi rahaa ostaa se vinyyli mut kyl sen ostetaan svartilta kohta.
Esa Kotilainen oli enemmän sekoilu mut seki oli helvetin hyvä. Vähä vaikeampi ottaa kiinni jostain ku ei oo komppia mut aivan mahtava soundimaailma.
Aika paljon porukkaa, seki oli kiva nähä. Kiitos. Lisää tämmösiä keikkoja.
Danke.
Ja Veken mainostettu klubikeikalla ehditiin hyvin nähä epämääräistä kännöspoppia, ja M/S Hornbloweria, joka oli myös helvetin hyvä, kunnon spacerockia, tykkäsin tosi paljon. Kiitos niillekin.
Kyllä turussa yritetään järjestää 2pv psykeedelia-fest syksyllä (epäonnistui keväällä), täällä riittää bändejä ja yleisö. Eilen kotimatkalla, keskustelu el-ejecutorin ja saloskan kanssa alkoi kuumenna, idea ois tietysti tehä tarpeeksi hyvä festari et pystyis tehä numero II, III etc...
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

omon

massa × nopeus

Turbourpo

Homma toimi kuin junan vessat ennen Pendolinoja!! ;D Sibelius museon akustiikka on todella mahtava, kun diskantit ja bassot tulevat niin kirkkaasti esille ilman järjettömän kovaa volyymia. Paikka sopii todella hyvin tämän genren musalle!! Mahtava Keikka !! Hanna ja Sakke kiittää.

karol

^ Kyllä ja tila on muutenkin todella hieno. Katto on upea ja ylhäällä olevat ikkunat keventävät tilaa kauniisti.

Kotilaisesta en oikein innostunut, mutta E-Musikgruppe Lux Ohr oli hyvä!

salozka

Kertakaikkisen hienoa musiikkia kyllä tuo E-musikgruppe Luxohr,  tuohon tilaan sopi täydellisesti.

MS.Hornblowerille lisää keikkaa, harvoin sitä kuulee suomalaista spacerokkii :)