Turun alueen bändejä / Local bands

Aloittaja kuka tahansa, 15:37:34 - 22.05.2011

« edellinen - seuraava »

Mary

Lainaus käyttäjältä: jankke - 18:37:52 - 09.02.2013
Uusi psykopunk bändi perustettu. JANKKE & PAHANTAPPAJAT. Käyttää ja suosittelee rumpuja, bassoja, kitaroita, mikkejä ja vahvistimia.

Tän bändin ekaa keikkaa odotan kyllä innolla!

torre

ABUS

Turkulainen punk/hardcore/experimental-trio. Keväällä 2012 perustettu, aikeena soittaa teknisempää punkkia ja rikkoa genre- ja muita rajoja. Laulamme elämästä ja politiikasta mm. ranskaksi, englanniksi, ruotsiksi. 11 biisin kasetti tulossa keväällä 2013.

http://abusabus.bandcamp.com

ECTO GAMMAT

Politisk högstadierock, eli suomeksi poliittinen yläasterock. Musiikkikollektiivi Ecto Gammat perustettiin kesällä 2011 sillä lähtökohdalla, että kukaan bändin jäsenistä ei ollut soittanut soitintaan aikaisemmin. Toinen lähtökohta oli, että poliittinen ajattelu piti olla läsnä. Biisit lauletaan englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi ja likkuvat punkin, indien, postpunkin, ja postrockin maisemissa. Biisien aiheita ovat mm. ilmastonmuutos, kulutusyhteiskunta, kapitalismi, naapurinkateus, turku, patriarkaalisuus, kansallinen ksenofobia, historiallinen kulttuuritutkimus. Kasetti tulossa keväällä 2013

http://ectogammat.bandcamp.com

KirkGrim

KIRK GRIM

Kesällä 2012 kasaan pistetty trio. Sekoitellaan sopivassa suhteessa stoneria, punkkia ja rokkia ja ekat treenikämppädemot ladattavissa tuolta bandcamp-sivulta.

Ensimmäinen keikka Turkuunkin on tosiasia. 15.3 lämmitellään Klubin lauteet The Fucking Worldille ja Nyrkkitappelulle

http://kirkgrim.bandcamp.com

torre

nyt olis tuo bändilista myös suurin piirtein ajan tasalla.

kuka tahansa



egge


Volvo-Pete

Rampton Twins meni ohi kaikilta vaikka näkivät keikalla esim. Sadiksella Oi Polloin kanssa. Taudin TVO kuoppajaiset 2010 oli speciaali entisistä olijoista, Laaru, Tomppa ja Timppa aikaa sitte mennet ja mäkin '99. 2013 Jarza sano et oon Taudin kitaristi, taas, mut mikäs siinä, Biopsy lopetti 2006 ku Katja Kettu alko kirjailijaks ja asu Hesas, Timppa ja Tomppa eläköity ja Tommi kiireinen muissa projekteissa. Sätkynukke loppu '93, Jarza laulus sillo, Rampton Twins oli hupijuttuja ja vitsit loppu. Muista bändeistä Evulaatio, Kolmas Päivä, Kumikristus ja Viallinen Yksilö oli omat tarinansa. Ja Kiimaki turkulaistu 2000-01, Painajainen asusti Turus aikoinaan myös. Ei tähän jaksa näistä kaikista kirjotella, pitäs käydä 20v läpi. Kysykää jos joku asia kysytyttää. Biopsyst viäl tarkennus ku siit ollu mainintaa: alkuhässäköiden jälkeen 00-02 vakiintu Katja Kettu laulu, Tommi laulu ja 1. kitara, Timppa-basso, Volvo-Pete 2. kitara ja laulu, Tomppa rummut. Yks demo, toinen äänitetty Tku Trashin' kimppa EP:tä varten mut miksaus hommasta ei koskaan kuulunu ja sit ehti hommaki kuivuu kokoon. ja Biopsy ei vois olla ollu kauempana crustista, vaikka jotkut yrittää toisin. Nih.

Parrakas Sulake

Huruluoto

Psykedeelistä folkkia tai jotain maailmanlopun kansanmusaa.

Toiminnassa 2011->

Äänimaailmassa mukana kilkuttimia, kelloja, huiluja, kuorolaulantaa, akustista kitaraa, perkussioita ja epävireisiä urkuja viiden hengen edestä. Keikalle tullaan mielellään jos joku kysyy. Koko porukka asuu Turussa.

https://huruluoto.bandcamp.com/

Vekenator


Joachkkim

Lievä Kipu

Vuoden 2013 pimeimmän ajan tulos. Nyt sitten virallisestikin olemassa reenisdemon myötä.
Krustkäppäpunkkia miedoilla stonervaikutteilla. Sanoitusteemoina tekopyhyys, välinpitämättömyys ja vastuunpakoilu.
Saa pyytää keikoille tietenkin  :-*. Turussa oleskellaan.

kipu.bandcamp.com

torre

#86
ÄLGKVOT

Poliittista punkkia ruotsiksi. Biisit kertoo käsittääkseni mm. lihansyönnistä, new age-hipeistä, natsipuolueista, astaloista, vuotavista kaivoksista, systeemin epäoikeudenmukaisuudesta.

Vartin setti on, keikalle tullaan jne.

http://algkvot.bandcamp.com

Antero

Eilen lähti painoon meidän eka julkaisu. Täällä http://lostchords.bandcamp.com/album/lost-chords-s-t-7 on yksi biisi siltä.

Keikoillekin saa pyytää

Puuha peten lippa lakki


danne

HJÄRNBLÖDNING

Ruotsinkielistä d-biittiä. Ekat treenit tais olla heinäkuussa 2014. Demo tulossa vielä tämän vuoden puolella. Keikoille saa pyytää.