28.3.2013, Klubi: AC4 (swe), Lighthouse Project, Total Recall

Aloittaja torre, 10:58:33 - 17.01.2013

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

torre

LainaaSUPERGROUP AC4 (SWE) TOUR FINLAND IN MARCH (15.1.2013)

Swedish hardcore band, AC4 will tour Finland in March in support of their due-for-release album "Burn the World". The mini-tour will span four cities, starting in Tampere, Turku, Helsinki and ending in Jyväskylä.

Ex-Refused members Dennis Lyxzén and David Sandström had been talking about starting a new band for a long time. In the spring of 2008 Karl Backman had written songs for the new band and they started to rehearse. Jens Nordén had played with Lyxzén in pre-Refused straight edge hardcore band Step Forward (1987-1991) and since 1990 with Backman in punk band The Vectors. In May 2012 the band announced that Sandström had been replaced by Christoffer Röstlund Jonsson

The "AC" in the name is the regional code for the Västerbotten province where Umeå is located.

AC4 (SWE), Lighthouse Project, Total Recall

27.3.2013 - Klubi, Tampere
28.3.2013 - Klubi, Turku
29.3.2013 - Bar Loose, Helsinki
30.3.2013 - Lutakko, Jyväskylä
www.facebook.com/AC4official
www.tiketti.fi/Dennis-Lyxzenin-AC4-maaliskuun-lopussa-Suomeen-uutiset/8157

karol

Klubin sivuilta aikataulu:

AC4 (SWE) (23:00), LIGHTHOUSE PROJECT (22:00), TOTAL RECALL (21:00)

torre

#2
Suolainen oli hinta mutta ei keikan jälkeen harmittanut enää yhtään. Kuitenkin vähemmän kuin vitosen keikka ja kaks olutta.

Sen verran paljon positiivista energiaa oli ilmassa että harvoin on tullut punkkikeikalla vastaan. Ei tuntunut välttämättä vaaralliselta tai poliittiselta, mutta oli tiukkaa ja energistä (hyvä niin, sillä monella keikalla ei välity mikään mainituista). Denniksellä movesit hallussa (vaikea uskoa et tyyppi on yli 40) ja oli oikein viihdyttävä bändi muutenkin, vaikka yleisöflirttailu ja välispiikit meni välillä vähän yli. Heitti läppää esim. hehkuttamalla vanhoja suomi-hc-bändejä, mutta saikin huomata että Laman paidan kantajat menikin sitten yläkerran keikalle, heh heh.

Muutkin bändit tosi hyviä, Lighthouse Projectia en muista milloin olisin viimeks nähnyt, oli kova.

karol

Oli oikeastaan yllättävän hyvä keikka, etenkin huomioiden paikan eli Klubin. Mulla ei ollut kummoisia odotuksia, mutta kaikissa bändeissä oli jotain hyvää. Lighthouse Projectin suomenkielinen 7" olisi pitänyt ehkä ostaa, jäi vähän harmittamaan.

Dennis oli taas todella hyvä lavalla! Siinä Turku-anekdootissa oli tosin väärä vuosi, koska Step Forward soitti Panimolla 1991, ei 1990. Musiikkina AC4 nyt on vähän siinä ja siinä. En jaksaisi kuunnella kotona, mutta livenä toimi enimmäkseen hyvin.

Erikoismaininta sille edessä heiluneelle nuorukaiselle, hivenen rasittava kaveri ainakin eilen. Ihan harmiton toki ja hienoa että musiikki innostaa. Hienoa myös, että joku pelasti tyypin lavalle heittämät silmälasit.