to 28.2.2013 Pub Port Arthur: Räkärokin aloitusklubi

Aloittaja papu, 01:09:45 - 26.12.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

torre

Lainaus käyttäjältä: mirosol - 11:30:11 - 01.03.2013
Eli ulkomaan ihmeet ei saapuneet?

ei.

agasialla toimiva konsepti. kolme lippistä ja yks melkein alaston papu. hyvää kamaa oli.

salozka

Ei paljon haitannut chileläisten poisjääminen - no itehän en olis niitä kuitenkaan nähnyt, koska High on Fire (joka olikin melkonen potinräjäyttäjä, ou jee).

Loistavat keikat!  Agasia jyräsi, lisää keikkaa kehiin ja biisejä nauhottelee! Kovaa rasvaa oli jälleen kova, pieni säätäminen vaan kohotti tunnelmaa :)

Jäi myös mietityttämään mitähän se eukko olis laukonut sinne mikrofoniin, jos olis siihen päässyt käsiksi? Johnylla ois tulevaisuuden ura portsarina, sen verran kiltisti mamma kipitti pois kun Johny lähestyi :)

niilo pielinen

Tämä oli todella hyvä keikka. Agasia toimii yhtä loistavasti sekä raskaissa ja hitaissa että nopeissa osissa. Tykkäsin paljon. Kovaa Rasvaa oli taas helvetin kova, ja huhu ku oli ilo tuijottaa Timoa sivulta, ei vain siks ku se oli kalsarilla mut myös ku se on rummutusfestivaali, iha loistava. Vitutti vähä lähee sieltä klubille, Paavon buuhaus ei auttanutkaa, mut oli tosi kiva kuulla kuitenki ettei missanu setin loppua ku ne lopetti ennen ku sai takki päälle. Sit voisi lähee kevyllä sydämellä klubille, jossa HoF soitti mahtava setti. Oon nähny paljon huonompia torstaita. Kiitti paavolle, taas.
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

papu

Chilen runkkarit eivät tosiaan ees viittineet ilmoittaa etteivät ole tulossa vaikka edellisenä päivänä lupasivat soittaa keikan vajaalla miehistöllä. Käytetään sit niitten liksa keikalla kärähtäneen kitaracombon korjaukseen.

mirosol

Oikein. Tässä tapauksessa kannatan hyvin voimakkaasti rahojen laittamista keikalla rikkoutuneiden lainalaitteiden korjaamiseen.  Sinetechille vaan.
"No such thing as innocence" Profane Geometry - harrasteblogi ja levyhylly.