Vegemesta Turku

Aloittaja egge, 19:07:58 - 15.12.2012

« edellinen - seuraava »

egge

Elikäs meillä on Turussa näköjään Vegemesta Kristiinankadulla nykyään: http://vegemesta.com/fi/turku

Vois kyllä käydä testaamassa. Jotkut valittaa hirveästi puljun hinta/laatu suhteesta, en sit tiiä, muistaakseni oli ihan hyvä purilainen minkä söin kallion Vegemestassa, joskus vuosia sitten kylläkin. Hinnasta ei ole muistikuvaa :P Tosin muistelisin että sillion ois ollut paljon enemmän vegaanisia vaihtoehtoja mitä nyt näkyy kotisivuilla, ja tofu sekä seitan pihvejä oli muistaakseni myös, nyt näköjään jottain soijapihviä vain... Toi seitankebu vois kyllä ainakin teoriassa olla hyvä.

Vekenator

Pittääki käyvä testaamassa heti huomenna!

torre

ihan hyvät purilaiset. hinnat toki kalliimmat kuin lihagrillissä mut ei mitenkään ylilyövästi. vähän sekava meininki, tuotteet loppu ja sisustus vaiheessa. jos illalla käy niin on kuulemma vielä sekavampi, lainaan fb:ltä kaverini veikan päivitystä:

LainaaOlen ehkä paha ihminen. Vegemesta ei veloittanut mua kahdesta purilaisesta perjantaiyönä. Sanoin siitä ja maksoin. Myyjä ei kiittänyt rehellisyydestä, mutta otti rahat vastaan. Eilen sama tapahtui uudelleen, sama tilaus, ei taaskaan veloitusta. En jaksanut enää sanoa.

Tilausjärjestyksestä tyypeillä ei ole mitään käryä, ruokaa vaan jaellaan tiskin takaa suht satunnaisesti. Tyypit juttelevat kovaan ääneen itseäni vähemmän kiinnostavia juttuja. Sisustus ei täytä mitään järkeviä kriteerejä, vaan lähinnä estää asioimasta paikassa. Jos eivät tekis loistavan syntisen makuista safkaa, josta osa on jopa vegaanista, sanoisin et paska paikka. Sanonkin: Paska paikka, silti käyn.

Lainaane sällit oli niin pajaripäissään, että nauratti. Tämä oli viime viikon lauantaina. Tärisevin käsin siellä myssypäissään sääsivät. Tuli joku sketsi mieleen. Ruoka on kyllä perrrrkeleen hyvää!

Vekenator

No ei saatana :D Pitää SILTIKIN uhmata ja käydä kokeilemassa tänään kun oon jo eilisestä asti haaveillut nuista ruoista.

papu

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 13:23:58 - 16.12.2012
No ei saatana :D Pitää SILTIKIN uhmata ja käydä kokeilemassa tänään kun oon jo eilisestä asti haaveillut nuista ruoista.
Tilaa kaks burgeria sit? :P

torre

Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 13:23:58 - 16.12.2012
No ei saatana :D Pitää SILTIKIN uhmata ja käydä kokeilemassa tänään kun oon jo eilisestä asti haaveillut nuista ruoista.

joo, ehdoton support tälle toiminnalle munkin puolesta! vaikka alku olisikin takkuinen. selvennän vielä, että kun ite kävin klo kahdelta päivällä niin palvelu siis pelas ja ruoka maistui. sisustus ja tuotteiden loppuminen oli ne ainoat mun henkilökohtaiset moitteet, jotka varmaan hoidetaan kuntoon kunhan toiminta vakautuu. ehkä :).

Vekenator

Nonii! Seitankebab pitaleivällä testattu ja olihan se makuelämyksenä mitä mainioin. Annoksena aika pieni, eli siinä mielessä hintalaatusuhde ei ollut oikein kohdallaan. Ruoka + limu oli vähän päälle kympin ja uus näläntunne rupee tulemaan jo nyt. Maun puolesta kuitenkin ylitti kaikki odotukset. Sisustus oli tosiaan vähän niin ja näin ja paikan pienuus kyllä "säikäytti" sen verran, että tästedes tulee otettua annokset mukaan, koska eihän tuolla ollut asiakaspaikkoja ku about viis. Palvelu pelas kyllä ihan ookoosti. Haarukkaa jouduin kysymään kahdesti kun työntekijät säätivät keskenään jotain tiskin takana.

Tulee silti varmasti käytyä uudestaankin ja on todellakin tervetullut ruokapaikka keskustaan. Eipähän tarvi enää turvautua hesen falafel annoksiin pikaruokamässyissä. Pitääkin testata joku hampurilainen seuraavan kerran.

suvi

Minä kävin tuolla kans tokana aukiolopäivänä. Soijaburger oli oikein hyvä, enpä muista sen nimeä, se oli halvin heh. Ehkä on vielä parempi niitten mielestä, ketkä tulisuudesta tykkää. Sain maksaa kaikesta pyytämättä ja ystävällisiä oltiin. Oli se kyllä liian hätäsesti avatun olonen, ei ollu esim sopua kaikista hinnoista vielä, ja listalla oli burgereita, joita ei ollu mahdollista saada, jne.! Mutta jos hinnat ei oo ongelma, niin kyllä mää suosittelen.

salozka

Kallion Vegemestan vuohenjuustohampparia muistellen tää pitää testata, kuhan osuu sopivasti hollille. Kuvaukset kyllä aika lupaavat :D

egge

Tänään tuli sitten testattua. Seitan-kebun riisillä vedin ja ihan hyvä oli, kuten kuulema myöskin kaverin hampurilainen (päivän pelastus tais olla purilaisen nimi). Hyvä "kebu" oli tosiaankin ja hyvin myös salaattia annoksessa, mistä plussaa.

Palvelu oli ainakin meidän kohdalla hyvin ystävällistä eikä me siellä kovin kauan odotettu, arvioisin että korkeintaan 10 minuuttia, ja silloin siel oli yks asiakas ennen meitä. Ihan hyvän kuvan sain paikasta.

Nälkähän tämmösillä safkoilla ei lähde, mutta hyvälle maistuvat, ja onhan tää tervetullut vaihtoehto esim. hesen falafelpurilaiselle, kuten tosa aikasemminkin jo todettiinkin.

salozka

Tänään Groupon-tarjousten kautta voi ostaa puoleen hintaan Vegemestan purilaisia. Vaatii kyllä rekisteröitymistä, mut voihan siitä sit erotakin. Noi myyntiselitykset on aina niin ratkiriemukkaita  :o  :-X

http://www.groupon.fi/deals/turku/vegemesta/16012721?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_17&a=1155

roMi

Päivän pelastus ainakin oli tosi hyvää! Vähän liian kallista tosin udein syötäväks, kun ei noista oikein lähe nälkä.

Laine

Halvempaa sais olla. Ihan hyvää ruokaa sinänsä. Tilat on kiusallisen pienet.
Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Martin Luther King, Jr.

Rotte

Ruoka on ollu hyvää joka kerta, ku käynny.
Tilat on kyl vähä turhan pienet ja hinta on aika suolanen. Tuntuu viel, että nostelevat välil hintoi.
Ainaki kebun hinta on noussu pari euroo.

karol

Paikka näytti olevan tyhjillään, mutta Facebookissa lukee näin: "Turun Vegemesta auki lauantaina viimeistä kertaa tällä erää. Piraatti 4.90€... tämä ei siis tarkoita Vegemestan loppua.. vaan jotain vielä parempaa"

Aika sekavalta toiminta vaikuttaa ihan näin mahdollisen asiakkaan näkökulmasta, syömässä en ole eri syistä käynyt.