DIYTurku.net

Tapahtumat / Händelser / Events => Keikat & muut tapahtumat => Aiheen aloitti: ruumis - 00:12:56 - 21.05.2018

Otsikko: la 26.5. Kirjakahvila & Dynamo: Freshcode Unity Jam
Kirjoitti: ruumis - 00:12:56 - 21.05.2018
Freshcode Unity Jam 2018 (Turku)
La 26.5. Brinkkala & Dynamo

RUSTE JUXX (USA), RITARIKUNTA (levyjulkkarit) @ Dynamo (Linnankatu 17), K18 ,  Liput: Ennakko 13€ / 15€ (ovelta jos jäljellä) https://www.ticted.com/fi/events/4333 (https://www.ticted.com/fi/events/4333)

ILKKA KALEVI TILLANEN & RANTAREMMI, MANO & AITOAHO, KAJO, VICCI, ILLMASTA (Mundo Crew), ROSVO (Mauno Gang), ISIMASA X HOTTENTOTTI, DOLLARI + DJ IONIK, DJ OLLIMAINE JÄBÄ, DJ LOW DE ROK + GRAFFITITAITEILIJAT + MOLOTOW GRAFFITI-TYÖPAJA ym. @ Brinkkalan piha (Vanha Suurtori 3). Pääsymaksuton, ikärajaton

FRESHCODE UNITY JAM 2018 -tapahtumassa Turun Brinkkalan pihalla toukokuun viimeisenä lauantaina 26.5. esiintyvät ILKKA KALEVI TILLANEN & RANTAREMMI, MANO & AITOAHO, KAJO, VICCI, ILLMASTA (Mundo Crew), ROSVO (Mauno Gang), ISIMASA X HOTTENTOTTI ja DOLLARI (Turku Bandstand -voittaja). Brinkkalan pihaa elävöittävät livekeikkojen lisäksi DJ:t IONIK, OLLIMAINE JÄBÄ ja LOW DE ROK, kutsuvieras-graffititaiteilijat, ruokatoimija sekä erikseen valittavat kulttuuri/myyntitoimijat - ja tietenkin Kirjakahvila juomineen sekä kahvila- ja hengentuotteineen.

Tapahtumakokonaisuuden huipennuksena toimivan ikärajallisen ja pääsymaksullisen iltaklubin esiintyjät ovat RUSTE JUXX (USA) ja RITARIKUNTA (levyjulkkarit). Liput pääsymaksulliselle ja K18-ikärajalliselle Freshcode Unity Jam 2018 -iltaklubille Dynamoon ovat myynnissä nyt Turun 8-Raidassa ja Ticted-verkkopalvelussa, hoida omasi ajoissa! Ennakko 13€ / Ovelta 15€ (jos jäljellä). https://www.ticted.com/fi/events/4333 (https://www.ticted.com/fi/events/4333)

Brinkkalan pihalla ohjelmassa on myös mm. MOLOTOW -graffitityöpaja, jonka osallistujat valitaan Freshcode.fi -sivustolla julkaistavan haun myötä. Haemme myös nuoria graffititaiteilijoita, tapahtumaan sopivia kulttuuri- ja myyntitoimijoita sekä vegaanista ruokatoimijaa.

Turun Kirjakahvilan ja lukuisten yhteistyökumppanien kanssa järjestettävä Brinkkalan pihan tapahtumaosio on ikärajaton ja pääsymaksuton. Tapahtuman tarjonnasta kerrotaan lisää huhti-toukokuun aikana osoitteessa Freshcode.fi ja sosiaalisessa mediassa.

RUSTE JUXX (Brooklyn, NY, US)
Brooklynin Crown Heightsista kotoisin olevan, kovana battle-räppärinäkin tunnetun Ruste Juxxin energinen "hardcore boombap rap" on saavuttanut rakkautta hiphop-fanien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Miehen rap-ura alkoi vierailulla legendaarisen Heltah Skeltah -kokoonpanon Magnum Force -albumin nimikkoraidalla ja hänet muistetaan myös nyt jo edesmenneen, Yhdysvaltojen itärannikon katuräpin superlegendan, Sean Pricen suojattina ja kakkosmikkimiehenä Sean P:n maailmankiertueilla - joten artistin kokemus ja kasvualusta etsivät vertaistaan. Ruste Juxx on julkaissut reilun kymmenen vuoden aikana yli kymmenen albumia, joista viimeisin International Juxx -sarjan aloittanut levy on tehty eri puolilta maailmaa olevien artistien ja fanien kanssa. Mies on toki myös mukana viime vuoden lopulla julkaistulla Sean Pricen Imperius Rex -albumilla ja työstää koko ajan uutta materiaalia yhteistyössä eri tekijöiden kanssa. Ruste Juxxin keikalta sopii odottaa kovaa energiaa ja sitä kovasti tilauksessa olevaa tulta! http://rustejuxx.com/ (http://rustejuxx.com/)

RITARIKUNTA (levyjulkkarit)
Chydeone, Lempijoe, Jesse J, DJ Oddjob, DJ Chuck Main - Ritarikunta ei kotikentällään juuri esittelyä kaipaa. Perintö, kokemus, uraauurtavuus ja erikoisasiantuntijuus ovat termejä, joilla tätä kokoonpanoa voisi kuvailla suomiräpin suhteen. Freshcode Unity Jam 2018 -iltaklubilla juhlistetaan Ritarikunnan 25. toukokuuta julkaistavaa Ei oo valmis -vinyylialbumia. Levy pitää sisällään uutta materiaalia, sekä materiaalia jota ei olla koskaan julkaistu vinyylillä. https://www.facebook.com/ritarikunta/ (https://www.facebook.com/ritarikunta/)

ILKKA KALEVI TILLANEN & RANTAREMMI
https://www.facebook.com/Rantaremmi/ (https://www.facebook.com/Rantaremmi/)

MUNDO CREW (Mano & Aitoaho, Kajo, Vicci, Illmasta)
https://www.facebook.com/mundoprod/ (https://www.facebook.com/mundoprod/)
https://www.facebook.com/manojaaitoaho/ (https://www.facebook.com/manojaaitoaho/)
https://www.facebook.com/kajoraps/ (https://www.facebook.com/kajoraps/)

ROSVO (Mauno Gang)
https://www.facebook.com/rosvooo/ (https://www.facebook.com/rosvooo/)

ISIMASA X HOTTENTOTTI
https://www.facebook.com/isimasavirallinen/ (https://www.facebook.com/isimasavirallinen/)
https://www.facebook.com/Hottentotti-334590850352147/ (https://www.facebook.com/Hottentotti-334590850352147/)

DOLLARI
https://www.facebook.com/dollariflow/ (https://www.facebook.com/dollariflow/)

Freshcode Unity Jam on Turussa jo kolmannen kerran järjestettävä vuosittainen koko päivän ikärajaton ja pääsymaksuton hip hop -kulttuuritapahtuma. Pääasiallisena tapahtumapaikkana lauantaina 26.5. toimii viimevuotiseen tapaan Brinkkalan piha Vanhalla Suurtorilla, ja tarjottimella on taas runsas kooste katutason kaupunkikulttuuria eri muodoissaan.

Freshcode ry on ylpeä saadessaan viedä turkulaisen hip hop -kulttuurin tämän tapahtuman myötä jälleen uudelle tasolle. Toivotamme kaikki tervetulleiksi juhlistamaan tätä ainutlaatuista tapahtumaa kanssamme!

Tapahtuman järjestäjänä toimii hip hop -kulttuurin tukiyhdistys Freshcode ry.

Lisätiedot:
Freshcode ry, http://freshcode.fi (http://freshcode.fi)
Facebook: https://www.facebook.com/freshcode.turku/ (https://www.facebook.com/freshcode.turku/)
Instagram: https://www.instagram.com/freshcodefresh/ (https://www.instagram.com/freshcodefresh/)
Sähköposti: freshcode.turku@gmail.com
Otsikko: Vs: la 26.5. Kirjakahvila & Dynamo: Freshcode Unity Jam
Kirjoitti: karol - 18:02:20 - 26.05.2018
Tämä hommelihan on jo käynnissä!
Otsikko: Vs: la 26.5. Kirjakahvila & Dynamo: Freshcode Unity Jam
Kirjoitti: papu - 17:28:18 - 27.05.2018
Tillasen Rantaremmiä kerkisin kattoo muutamat vikat biisit. Oli taas kerran mainio! Harmi ei kerinnyt aikaisemmin paikalle saapumaan ja iltakekkeritkin jäi rahapulan vuoksi väliin.