Death in June (UK) @ Dynamo 3.12.12

Aloittaja niilo pielinen, 19:48:06 - 15.10.2012

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

pohjois-korea


Vekenator

Jep! Sanotaanko näin, että jos oisin lähtenyt johonkin muuhun kaupunkiin katsomaan tommosen keikan, niin oisin ollut ehkä semisti pettynyt, mutta kävelymatkan päässä kotoa tää oli aika helvetin mukava piristys maanantai-iltaan.

Eka kertaa kun näki helsingissä ni oli ehkä "mystisempi" meininki, mutta tällä kertaa oli erilainen ja intiimimpi tunnelma ja jukebox meiningillä soitettu loppukeikka oli siinä mielessä hyvä, että siinä vaiheessa kun yleisö saa toivoa biisejä, niin varmaa on ainakin se, että ei tule huonoja valintoja. Melkein kaks tuntia kesti, mutta ei tullut kyllästyminen missään vaiheessa.

niilo pielinen

Mä en ollu ikinä nähny, olin myytty jo pari biisin jälkeen :) Nii loistava ääni, menee suoraa sydämeen. Silmät kuitenki koko ajan toi perkussionistin päin.
Lainaus käyttäjältä: Vekenator - 10:28:48 - 04.12.2012
Melkein kaks tuntia kesti, mutta ei tullut kyllästyminen missään vaiheessa.
Olisin varmaa kestäny tunti pidempi setti ::)
...Speak finnish like Tarzan, write it like Cheeta...

http://www.last.fm/user/tiitusnakke

salozka

Aivan loistava tosiaan, pari tyyppiä pystyy kyllä luomaan hienosti tunnelman. Toivebiisi-idea ruletti kanssa, eikä ollut yhtään liian pitkä keikka. Yllättävänkin paljon jengiä sit olikin yhtälöllä Turku ja arkikeikka, hyvä!

PS: Onkohan Dynamossa tehty jotain linjamuutoksia, tuntuu et siellähän alkaa pikkuhiljaa olee kaikenlaista mielenkiintoista livenä.

Kapr

Keikka oli mahtava. Mutta porukkaa olis saanut olla 30% vähemmän. Eihän tuolla mahtunut edes hengittämään. Muutama tyyppi jäi siihen eteisen puolelle kuuntelemaan keikkaa kun eivät edes mahtuneet baarin puolelle. Tästä miinukset Dynamolle.