su 25.8. Kupittaanpuistossa: PUNKFUTIS 2024

Aloittaja papu, 15:33:16 - 02.05.2024

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

papu

PUNKFUTIS TURKU
Sunnuntai 25.8.2024
Klo 12-17

Elokuun viimeisenä sunnuntaina pelataan jälleen Kupittaan puistossa! Punkfutis on vuonna 2011 käynnistynyt jokavuotinen iltapäivänvietto, jossa pelaillaan jalkapalloa. Pakko ei ole pelata ja paikalle voikin saapua myös vain seurailemaan pelejä tai jos ei tykkää futiksesta, voi hengailla muuten vaan. Tarkempi paikka vahvistetaan myöhemmin! Mestoille pääsee kuitenkin esteettömästi asfaltoitua kevyenliikenteen väylää pitkin.

Punkfutikseen saapumalla otamme yhdessä vastuun turvallisemman tilan luomisesta ja annamme kaikille rauhan nauttia kesän parhaasta sunnuntaista kunnioittamalla toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Pelikentällä tai sen laidalla ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai perseilyä, vaan kohtaamme toisemme yhdenvertaisesti. Emme pilkkaa tai provosoi, vaan puhumme kannustavasti ja kunnioittavasti.

Pyrimme olemaan tietoisia omista oletuksista ja vältämme stereotypioiden ylläpitämistä. Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita. Jokainen määrittelee rajansa itse. Jos huomaat, että joku loukkaa toista, puutu tilanteeseen ja pyydä tarvittaessa apua tapahtuman järjestäjiltä tai muilta tapahtumaan osallistuvilta. Järjestäjätahon tunnistat käsivarren punaisesta nauhasta.

Mukaan mahtuu kuusi joukkuetta pelaamaan. Kannattaa siis jo alkaa kasailemaan porukkaa.

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET:
1) Black Foam
2) Primavera de los coños
3) MiiKKasen jalkapallokoulu
4) FC Täl Puol Jokkee
5) Lintukoto MF
6) Fem Futaale

Varasijalla (tai varapelaajina):
-Against Raija Forsstöm

SÄÄNNÖT:
- 4 + maalivahti kentällä, pari vaihtopelaajaa saa olla
- peliaika 2x10min parin minsan tauolla
- maalivahdilla tulee olla hanskat selkeyden vuoksi
- jos pelit etenee rankkareihin, kukin joukkue valitsee viisi pelaajaa jotka hoitavat homman
- ei sivurajoja, paitsioita, kulmapotkuja tai rajaheittoja, eikä oikeen muitakaan oikeen jalkapallon sääntöjä, ainoastaan reilua & järkevää peliä

Finaalissa pelataan tarvittaessa 5 minuutin jatkoaika, jonka jälkeen rankkarit. Tarpeen mukaan sääntöjä voidaan muuttaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: paavo.vuoristo@gmail.com


papu

Aloitusviestiä päivitetty ja mukana jo kolme joukkuetta!

papu


papu

Lainaus käyttäjältä: papu - 08:50:29 - 22.05.2024 Pari joukkuetta mahtuis vielä.
Kuten myös tuomari tai tuomareita. Itellä ei ehkä riitä mielenkiinto enää sinne asti, että kattelis pelejä "sillä silmällä".

papu

Lainaus käyttäjältä: papu - 08:51:55 - 24.05.2024
Lainaus käyttäjältä: papu - 08:50:29 - 22.05.2024 Pari joukkuetta mahtuis vielä.
Kuten myös tuomari tai tuomareita. Itellä ei ehkä riitä mielenkiinto enää sinne asti, että kattelis pelejä "sillä silmällä".
Nyt ei mahdu. Tuomareita sen sijaan mahtuis.

papu


papu

#7
Lohkoarvonta on nyt suoritettu:

12:00 kokoontuminen

12:30 (A1) Lintukoto MF - (A3) Black Foam
13:00 (B1) MiiKKasen jalkapallokoulu - (B3) FC Täl Puol Jokkee
13:30 (A3) Black Foam - (A2) Fem Futaale
14:00 (B3) FC Täl Puol Jokkee - (B2) Primavera de los coños
14:30 (A2) Fem Futaale - (A1) Lintukoto MF
15:00 (B2) Primavera de los coños - (B1) MiiKKasen jalkapallokoulu

15:30 finaali (A ja B-lohkon voittajat)

Club 76 ja Mitä väliin nimestä... estyivät, joten varasijalla olleet Black Foam ja Lintukoto MF  pelailevat siis. Joihinkin joukkueisiin pääsee varmasti pelaamaan, joten innokkaat pelaajat voivat huoletta saapua paikalle vaikka ei omaa joukkuetta olisikaan.

Tuomareita kaivattais edelleen. Ei tartte etukäteen ilmoittautua. Voi vaan tulla ja olla. Pääasiallisesti vaan peliajan kattelua. Hyvin menee ja hyvä tulee!! Sadettakaan ei ole vielä ennustettu.

papu

Nyt näyttää, että finaalin aikana  vois hiukan sataa vetää. Sääennusteen jännittäminen on nyt siis virallisesti korkattu  8)

papu



LainaaPunkfutis 2024 tapahtumassa on myös Mögart co kollaasivärkkäys workshop. Tervetuloa.
Paikalla on lehtii, liimaa, saksia.
Paikalla myös Mögart co taidenäyttely, take away systeemillä.
Toki teoksista tai workshopista voit maksaa jotain, jos haluat tukea DIYTKU foorumia, koska sen kuluihin mahdolliset rahat käytetään.
Tervetuloa!

papu

LUE TÄMÄ:

Punkfutikseen saapumalla otat yhdessä muiden kanssa vastuun turvallisemman tilan luomisesta. Annamme kaikille rauhan nauttia kesän parhaasta sunnuntaista kunnioittamalla toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Pelikentällä tai sen laidalla ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai perseilyä, vaan kohtaamme toisemme yhdenvertaisesti. Emme pilkkaa tai provosoi, vaan puhumme kannustavasti ja kunnioittavasti.

Pyrimme olemaan tietoisia omista oletuksista ja vältämme stereotypioiden ylläpitämistä. Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita. Jokainen määrittelee rajansa itse. Jos huomaat, että joku loukkaa toista tai sinua, puutu tilanteeseen tai pyydä tarvittaessa apua tapahtuman järjestäjiltä tai muilta tapahtumaan osallistuvilta. Järjestäjätahon tunnistat käsivarren punaisesta nauhasta.

papu

Tänään! Sääennuste näyttää oikein mainiolta. Pelipaikka sama kuin parina viime vuotena, eli lentopallokenttien vieressä nurmella.

Muutamalle käsiparille vois olla vielä tarvetta klo 11 aikaan jotta saadaan siirrettyä maalit paikoilleen jne sellaista.

papu

Pelit pelattu ja voittajaksi selviytyi tällä kertaa MURSKALUKEMIN FC Täl Puol Jokkee. Fem Futaale joutui valitettavasti perumaan, joten A-lohkossa joukkueet pelasivat kaksi kertaa toisiaan vastaan. Tässä pelien tulokset:

(A1) Lintukoto MF - (A3) Black Foam 7-2
(B1) MiiKKasen jalkapallokoulu - (B3) FC Täl Puol Jokkee 1-15
(A3) Black Foam - (A1) Lintukoto MF 8-9
(B3) FC Täl Puol Jokkee - (B2) Primavera de los coños 12-1
(B2) Primavera de los coños - (B1) MiiKKasen jalkapallokoulu 6-4

FINAALI:
Lintukoto MF - FC Täl Puol Jokkee 2-12

Vasta finaalin loputtua tuli isompi sade, joten siten meni oikeen hyvin. Kovan tuulen mukana tuli pari isompaa puuskaa, joka aiheutti hieman tuhoa. Siinä meni yhdessä puhauksessa teltta aivan mutkalle käyttökelvottomaksi, kahvinkeitin ja termari paskaksi ja toinen pa-kaappi hajalle. Kaapin saa todnäk liittimen vaihtamalla kuntoon aika helpolla ja hylättyä elektroniikkaa on (valitettavasti) maailma täynnä, joko ilmaiseksi tai pikkurahaa vastaan. Sen sijaan tuo teltta onkin kurjempi homma. Se on hankittu palvelemaan yleishyödyllisenä kapineena epäkaupallisissa ja hyviä asioita edistävissä tapahtumissa, kuten esimerkiksi juuri punkfutiksessa, Palestiina-miekkarissa jne. Ja nyt kun sitä ei ole, ei sitä ole.

Loin Mobilepayhin tuollaisen keräyslippaan, josko joku haluaisi vapaaehtoisen osallistumismaksun muodossa pienentää noita aiheutuneita tuhoja. Ihan vapaavalintainen summa tämän numeron kautta: 4352ZP