Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

  • Kirjakahvila: Börn Rötten, Death Basket, Cold Hell: 06.02.2019

Kirjoittaja Aihe: ke 6.2. Kirjakahvila: Börn Rötten, Death Basket, Cold Hell  (Luettu 22 kertaa)

kuka tahansa

  • Global Moderator
  • ****
    • XSpecies TraitorX
Turun Kirjakahvilassa ke 6.2.2019 klo 20
Ei pääsymaksua, ei ikärajaa, ei natseja!

Börn Röttenin debyyttiseiskatuumaisen Sista skjortan har inga fickor julkkarit ja Death Basketin eka keikka. Mukana menossa myös tamperelainen powerviolence-pumppu Cold Hell.

Börn Rötten on turkulaislähtöinen punk-trio, joka ottaa musiikilliset vaikutteensa ruotsalaisesta katupunkista, brittiläisestä hardcoresta ja kaiken maailman krustista. Lopputulos on suoraviivaista, energistä, vähän vihaistakin mutta mukavaa. Sanoituspuolella ollaan mieltä vähän kaikesta. Eniten harmittaa ihmisten välinpitämättömyys ja itsekeskeisyys, jonka seurauksena tässä maailmassa on edelleen sellaisia ongelmia kuten rasismi, seksismi ja jatkuvasti lisää ja uutta jalansijaa ottava fasismi. Luontoa tuhotaan ja ihmisiä sorretaan. Siitä tulee paha mieli.

Uuden levyn biisit jatkavat teemaltaan ja tyyliltään siitä mihin bändin vuonna 2017 julkaistu demo jäi. Kokoonpanomuutosten ja ahkerahkon keikkailun seurauksena soundi on kuitenkin huomattavasti tiukempi. Levyn nimen mukaisesti sanoitusten teema pyörii ahneuden ympärillä. Mitään et saa täältä lähtiessäsi mukaan mutta itsekkäillä toimilla on usein kova hinta.

BÖRN RÖTTEN
https://www.youtube.com/watch?v=_0aH1ZRwO6I

DEATH BASKET
http://deathbasket.bandcamp.com

COLD HELL
http://coldhell.bandcamp.com

★ Ⓐ ★ Ⓐ ★ Ⓐ ★ Ⓐ ★ Ⓐ ★ Ⓐ ★

TURUN KIRJAKAHVILA
Brinkkalan sisäpiha
Vanha Suurtori 3
www.kirjakahvila.org
www.instagram.com/kirjakahvila

SAAVUTETTAVUUS
Kirjakahvila sijaitsee Brinkkalan sisäpihalla, joka on päällystetty mukulakivetyksellä. Kahvilatilaan on kaksi rappusta, ei ramppia. Tilassa on sukupuolittamattomat WC:t. Musa on tosi kovalla, halpiskorvatulppia on saatavilla (mutta omat, paremmat tulpat kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan, mikäli mahdollista).