ti 5.12. ja ti 12.12. Kirjiksen kirjoittajapiiri

Aloittaja karol, 18:52:42 - 28.11.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Kirjakahvilan uusi kirjoittajapiiri kokoontuu tämän vuoden puolella vielä kaksi kertaa: tiistaisin 5.12. ja 12.12. klo 17–19. Piiri jatkaa toimintaansa tammikuussa.

Piirissä voi kirjoittaa ihan mitä vaan: novellia, romaania, esseetä, päiväkirjaa, muistiinpanoja, sanoituksia, runoja, näytelmää, artikkelia, työ- tai opiskelujuttuja, blogia, pienlehtitekstejä, jotain vaikeasti määriteltävää... Kirjoittaa voi ihan omaksi huvikseen tai sitten jotakin tiettyä tarkoitusta varten, sillä ei ole väliä. Tarkoituksena on pikkuhiljaa luoda piiristä vapaamuotoinen kirjoittajayhteisö, joka tukee osallistujia heidän omassa kirjoittamisessaan.

Pääpaino piirissä on itsenäisellä kirjoittamisella ja sen eri työvaiheilla. Ajatuksena on tietysti myös, että kirjoittamisesta, aiheista, tekstiluonnoksista, suunnitelmista ja niin edelleen voidaan haluttaessa keskustella yhdessä. Lisäksi halukkaat voivat tehdä yhdessä sovittavia kirjoitusharjoituksia. Piirin tapaamisia voi myös käyttää omana deadlinena. Piirissä ei tarvitse kertoa muille, mitä on kirjoittamassa, jos ei halua.

Piirissä voi kirjoittaa haluamallaan välineellä eli läppärillä, käsin tai vaikka kirjoituskoneella, mutta välineet pitää tuoda mukanaan. Osallistua voi säännöllisesti joka kerralle tai sitten harvemmin, ihan oman ehtimisen, tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan.

Tervetuloa!

karol


karol

Tämä tänään. Kirjiksen kirjastohuone klo 17.

karol

Lainaus käyttäjältä: karol - 11:45:48 - 05.12.2017
Tämä tänään. Kirjiksen kirjastohuone klo 17.

Kivasti meni. Vähän puhuttiin kirjoittamisesta ja sitten tehtiin omia hommia. Ensi tiistaina taas klo 17 alkaen!

karol

Tämä tänään taas klo 17. Täällä voi tehdä vaikka omaa zineä.