pe 31.3. Pikku-Torre/FOTM: Freschard (fra), Is This Really Me

Aloittaja karol, 13:12:14 - 22.03.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

pe 31.3. Pikku-Torre / Flavour of the Month:
Freschard (fra), Is This Really Me + Flavour of the Month DJ team
vapaa pääsy

Pikku-Torren indieklubi Flavour of the Month saa jälleen kansainvälisiä vieraita, kun Ranskasta kotoisin oleva mutta jo vuosia Berliinissä asunut ja vaikuttanut Freschard valloittaa Turun perjantaina 31.3. Keikka on osa Suomen minikiertuetta, jonka Freschard tekee helsinkiläisen Is This Really Me -yhtyeen kanssa esiintyen Turun lisäksi Helsingissä ja Jyväskylässä.

Is This Really Me on mm. Rollstonsissa soittaneen Panu Artemjeffin vetämä bändi, joka julkaisi ensimmäisen albuminsa The Iron Door viime vuonna legendaarisesta hieman myyttisemmällä Marsu on paras -levymerkillä. Flavour of the Month -visiitti on jossakin folkin ja soittajien DNA:han kirjatun nuhjuisemman laidan indiepopin maisemissa kulkevan ilmaisun ensiesittely livenä lavalla Turussa.

Clemence Freschardin musiikin voinee myös lokeroida löyhästi otsikon "folk" alle, mutta leikkimielisesti ja sopivan pimahtaneesti musiikkiin suhtautuva artisti seikkailee melko vapaasti melodioiden ja rytmien maailmassa, peilaten mm. ranskalaista iskelmää ja nukkavierua DIY-estetiikkaa. Suomen kiertueellaan Freschard esiintyy pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Stanley Brinksin aka André Herman Dünen kanssa.

www.freschard.com
https://www.facebook.com/isthisreallymeband
https://www.facebook.com/flavourotm

Pikku-Torre, Yliopistonkatu 30
www.pikkutorre.fi