su 12.3. Koulu: Kadonnut Manner, Antti Alanko, Maikkoo Kaikko

Aloittaja karol, 18:02:10 - 20.02.2017

« edellinen - seuraava »

Kalenteriin linkitetyt tapahtumat

karol

Sunnuntai-iltana 12.3. kuullaan Panimoravintolan Koulun historianluokassa tunnelmallista ja kitarapainotteista musiikkia.
Liput: 5 eur
Ohjelma alkaa klo 19

Kadonnut Manner on oululaisen Lauri Mannerin suomalais-primitivistinen soolokitaraprojekti, jossa rytmikkäällä sormisoitolla matkataan avovire-bluesista aina kokeellisempiin maastoihin. Kartanluvun sijaan luvassa on harhailua John Faheyn jälkiä etsien ja ajoittain ne hukaten. Tapahtuma on osa ensimmäisen Kadonnut Manner-kasetin julkaisukiertuetta ja näytteitä äänitteeltä voi kuunnella osoitteesta https://kadonnutmanner.bandcamp.com/

Maikkoo Kaikko on turkulainen laulaja-lauluntekijä. Kaikon musiikki on minimalistista, melankolista ja runollista folkkia, jossa on vaikutteita myös konkreettisesta musiikista ja muista kokeellisen musiikin haaroista. Sooloesitykset ovat riisutttuja ja niissä pääpaino on laululla ja akustisella kitaralla. Laulujen tarinat ovat väkeviä ja koskettavia kertomuksia elämästä.
https://nti-m.bandcamp.com/album/paperikuutamo

Antti Alanko (Devil Box) on turkulainen kitaristi, joka soittaa 3–20-kielisiä soittimiaan slide-putkella ja näppäillen. Avoimia virityksiä, nauhalooppeja ja runsaasti kaikua – hypnoottis-meditatiivista olotilamusiikkia.
https://soundcloud.com/antti_alanko

https://www.facebook.com/events/802439359914229/

papu

Pistetäänpäs korvantaa tämä jos tulis lähettyy.