haha paras vitsi.
mun mielestä tulee unohtaa keiju leivänpäällisenä (ja muutenkin!) koska se on pahaa ja oon hippi ja siin on kaikkia ällöjä transrasvoja ja muuta rumaa, ni vegaaniset levitteet kannattaa tehä ite pähkinöistä, siemenistä ja yrteistä.
kaikki ihan perukset niinkun itse tehty pesto ja hummus on mahtavia ja niihin löytyy netistä ohjeita pilvin pimein (pestoa ei muuten kannata tehdä tehosekoittimella vaan leikata basilika ja murskata pinjansiemenet käsin! tulee paljon parempaa kun ei oo niin homogeenista.), varsinkin pesto kannattaa tehä ite koska ne vegaaniset maksaa tosi paljon ja se on tosi helppoa, jos kaipaa juustoista makua parmesanjuuston tilalle voi laittaa oluthiivahiutaleita, tuli hyvää.
valkosipulia ei kannata myöskään blendata kun siitä tulee pahaa ja kitkerää, kannattaa leikata ja sekottaa lopuks sekaan.
cashewpähkinätahna mihin tulee cashwepähkinöitä, paprikaa ja mausteita on myös hyvää.