Aloittaja Hatshoe, 15:04:30 - 24.07.2011
Lainaus käyttäjältä: papu - 10:59:53 - 06.02.2012 Lainaus käyttäjältä: jankke - 11:50:20 - 30.01.2012 Keitä paistia ennen paistamista 15 – 30min Kääri paisti folioon ja paista 1.5-2h, 175 asteessa. Onks tässä joku pointti et sekä keittää et uunittaa? Tuleeks parempi koostumus tms, ku ite oon vaan tehny jommankumman toimenpiteen riippuen et mitä ko köntistä on tarkoitus valmistaa.
Lainaus käyttäjältä: jankke - 11:50:20 - 30.01.2012 Keitä paistia ennen paistamista 15 – 30min Kääri paisti folioon ja paista 1.5-2h, 175 asteessa.
Lainaus käyttäjältä: Könä - 13:05:32 - 06.02.2012 Kertokaas ny fiksummat mihin soijahiutaleita kannattaa tai voi käyttää?Oon miettiny jo monta vuotta, enkä vielä oo keksiny mitää muuta kun jugurtin sekaan että täyttää vähä paremmin.
Lainaus käyttäjältä: jankke - 13:23:37 - 06.02.2012 Lainaus käyttäjältä: papu - 10:59:53 - 06.02.2012 Lainaus käyttäjältä: jankke - 11:50:20 - 30.01.2012 Keitä paistia ennen paistamista 15 – 30min Kääri paisti folioon ja paista 1.5-2h, 175 asteessa. Onks tässä joku pointti et sekä keittää et uunittaa? Tuleeks parempi koostumus tms, ku ite oon vaan tehny jommankumman toimenpiteen riippuen et mitä ko köntistä on tarkoitus valmistaa.Joo koostumus on parempi tälleen, ei riskiä purukumimaisesta meiningistä ja siihen tietty auttaa noi kikherne- ja/tai soijajauhotkin. Tulee mehevämpi paisti. (V*ttu mikä marttameininki mulla).
Lainaus käyttäjältä: jankke - 13:23:37 - 06.02.2012 IMHO parhaimmillaan rapsakkaaksi paistettuna, mut juju on siinä ettei niitä kannata liottaa niinkuin suikaleita yms pötkylöitä vaan imeyttää ihan hitusen vaan nestettä niihin ennen paistamista (soijakastike, liquid smoke, vesi ja mausteet). Parasta pikaruokaa makaroonin ja sipulin kanssa ja siitä saa loistavan pasta carbonara setin ituhipeille.
Lainaus käyttäjältä: papu - 14:54:42 - 06.02.2012 Aivan! Purkkamaisuutta & kuivuutta saa estettyä myös laittamalla tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia sekaan. Mut tuo taitaa poissulkea sit keittämisen kokonaan.
Lainaus käyttäjältä: Könä - 21:42:59 - 06.02.2012 No minäpäs tuun tässä eräänä päivänä käymää ni saat tehä tota mulle. Lupaan kattoa vierestä että osaan sit ite.
Lainaus käyttäjältä: double-decker bus - 22:30:51 - 09.03.2012 Tietääkö joku tosta Vegetukusta, kun sillähän on joku myymälä Porthaninkadulla, että mitenkä tuo on auki? Nettisivuilta en löytäny mitään infoa.
Lainaus käyttäjältä: kuka tahansa - 00:23:44 - 26.06.2013 Oho, vissiin sitten ihan maistuikin? Mites hintapolitiikka? Pitänee käydä tsekkailemassa kun on seuraavan kerran pakottava tarve käydä ulkona syömässä.
Lainaus käyttäjältä: papu - 05:43:34 - 20.01.2016 http://www.turkulainen.fi/artikkeli/356501-kasviswokkigrilli-tuo-vaihtelua-makkaraperunoille